Live online Romania – Muntenegru pe iPhone, iPad, smartphone, tableta sau calculator

Live online Romania - Muntenegru pe iPhone, iPad, smartphone, tableta sau calculator in direct de pe TVR 1 de pe Cluj Arena.

Puteti vedea in cateva minute live online meciul online Romania – Muntenegru pe iPhone, iPad, smartphone, tableta sau calculator, el urmand a incepe la ora 21:45 pe Cluj Arena. TVR 1 transmite acest meci si vorbim despre partida de debut din preliminariile Campionatului Mondial de Fotbal din Rusia, care se va desfasura in vara anului 2018.

Veti putea vedea live online meciul online Romania – Muntenegru pe iPhone, iPad, smartphone, tableta sau calculator de oriunde din tara, sau din strainatate fara nici cea mai mica problema. Este totusi necesar sa aveti o conexiune buna de internet pentru a va bucura de cea mai fluida experienta pentru a urmari meciul pe terminalele sau calculatoarele voastre.

Aceasta este partida de debut al noului antrenor Christoph Daum, astfel ca veti putea vedea live online meciul online Romania – Muntenegru pe iPhone, iPad, smartphone, tableta sau calculator si noua filosofie de joc pe care acesta a anuntat deja ca incearca sa o impuna pentru nationala tarii noastre in vederea calificarii la Campionatul Mondial din 2018.

Live online meciul online Romania – Muntenegru pe iPhone, iPad, smartphone, tableta sau calculator

Pentru a urmari live online meciul online Romania – Muntenegru pe iPhone, iPad, smartphone, tableta sau calculator aveti la dispozitie doua optiuni listate mai jos :

Pentru a vedea live online meciul online Romania – Muntenegru pe iPhone, iPad sau iPod Touch va trebui sa folositi aplicatia Puffin Browser Pro. Aceasta aplicatie este una dintre putinele capabile sa redea stream video live prin flash, insa aplicatia din App Store o puteti folosi fara probleme, daca transmisiunea va avea loc prin intermediul sau.

Puteti urmari live online meciul online Romania – Muntenegru pe smartphone, tableta sau calculator indiferent de sistem de operare, atat timp cat aveti plugin-ul flash instalat sau activ. Aplicatia TVR+ nu este disponibila pentru calculator sau laptop, insa puteti accesa website-ul celor de la TVR pentru a urmari meciul, daca va fi transmis.

live online romania - muntenegru

Echipele de start ale meciului Romania – Muntenegru

Echipa Romaniei va juca intr-un sistem 4-2-1-3 cu urmatorii fotbalisti : Pantilimon – Benzar, Moți, Dr. Grigore, St. Filip – Săpunaru, Hoban – Bicfalvi – N. Stanciu, Fl. Andone, B. Stancu.

Echipa Muntenegrului va avea urmatorii fotbalisti : Bozovic – Tomasevic, Savic, Simic, Vukcevic – Marusic, Vesovic, Scekic, Bakic – Jovetic – Beciraj

Acestea fiind spuse, nu pot decat sa va urez vizionare placuta!