Prima Pagina TV LIVE 1 decembrie – Ziua Nationala a Romaniei, parada live

1 decembrie – Ziua Nationala a Romaniei, parada live

1 Decembrie este Ziua Nationala a Romaniei, iar prin acest articol poti vedea live parada organizata in orasele importante din tara.

6

1 Decembrie este Ziua Nationala a Romaniei, iar astazi se implinesc 98 de ani de la Marea Unire, asa ca romanii sarbatoresc aproape 1 secol de unitate pe aceste meleaguri. Asa cum ne-am obisnuit in ultimii ani, in ziua de 1 Decembrie se organizeaza si parade nationale in care armata si diverse servicii isi expun tehnica din dotare, in fata politicienilor si a populatiei.

Astazi, de 1 Decembrie, puteti urmari live parada pentru Ziua Nationala a Romaniei, aproape toate posturile TV avand macar o transmisiune in direct de la evenimente. Prioritate va avea cel din Bucuresti, unde vor defina pe sub Arcul de Triumf peste 600 de autovehicule si cateva sute de soldati, atat romani, cat si ai tarilor noastre aliate.

Parada pentru Ziua Nationala a Romaniei va incepe la ora 11:00 pe mai toate canalele, asa ca de 1 Decembrie va trebui sa va asezati comozi in fata televizoarelor la aceasta ora. Transmisiunile vor fi facute din diverse puncte de la sol, dar si din elicopterele care vor survola, cel putin, Bucurestiul, asa ca vom avea parte de imagini de exceptie in aceasta zi.

1 decembrie – Ziua Nationala a Romaniei, parada live

Puteti urmari parada pentru Ziua Nationala a Romaniei, de 1 Decembrie, urmand link-ul de mai jos :

Presupun ca toti dintre voi stiti cat de importanta este ziua de 1 Decembrie, dar si cat de importante este ca de Ziua Nationala a Romaniei sa fim uniti si mai buni unii cu ceilalti. Desigur ca acest mesaj ar trebui respectat pe intregul parcurs al anului, insa macar in aceasta zi sa dam dovada ca putem fi un popor unit care stie sa isi sarbatoareasca libertatea.

Toate paradele pentru Ziua Nationala a Romaniei, de 1 Decembrie, vor dupra aproximativ 90 de minute, asa ca daca faceti streaming audio pentru a le vedea, trebuie sa aveti grija. Daca le urmariti de pe iPhone sau iPad, atunci va trebuie aplicatia Puffin Pro, altfel acel stream nu va putea f redat de catre terminalele voastre.

De 1 Decembrie trebuie sa spunem cu totii La Multi Ani Romania!, o tara frumoasa, o tara generoasa, o tara care merita mult mai mult decat ii oferim noi. Romania este a noastra, a tuturor, iar de Ziua Nationala a ei trebuie sa ne gandim cum putem deveni mai buni pentru a o proteja si a ii creste reputatia in lumea intreaga.

La Multi Ani Romania!

1-decembrie-ziua-nationala-a-romaniei