Prima Pagina TV LIVE Live exit poll alegeri parlamentare 2016 in Romania

Live exit poll alegeri parlamentare 2016 in Romania

Vezi live exit poll cu rezultatele alegerilor parlamentare 2016 in Romania in direct pe Antena 3, Pro TV, Digi 24 despre PNL, USR, PSD, ALDE sau UDMR.

0

La ora 21:00 puteti vedea live rezultatele exit poll pentru alegerile parlamentare 2016 din Romania, o multitudine de televiziuni din tara urmand a transmite totul. Vorbim despre emisiuni in direct de la posturi de televiziune precum Digi 24, Pro TV, Antena 3, Romania TV, Realitatea TV, TVR 1 si multe altele, toate urmand a anunta rezultatele alegerilor parlamentare de astazi.

Vorbim despre rezultatele pentru exit poll care ne vor spune cati romani au iesit pentru a vota la alegerile parlamentare 2016 si care sunt partidele care au strans cele mai multe voturi. PNL, USR, PSD, ALDE si UDMR sunt partidele care au cele mai mari sanse de a trece pragul electorald e 5%, insa PMP lupta deasemenea pentru a obtine locuri in Parlamentul Romaniei.

Rezultatele live exit poll pentru alegerile parlamentare 2016 vor veni impreuna cu informatii privind prezenta la vot pentru toate judetele din Romania. Pana la ora 17:00, prezenta la vot a fost foarte redusa, astfel ca exista sanse ca in final, mai putini romani sa voteze in cadrul acestor alegeri parlamentare decat in cazul celor desfasurate in cursul anului 2012 in Romania.

Live exit poll alegeri parlamentare 2016 in Romania

Puteti urmari live rezultatele exit poll pentru alegerile parlamentare din Romania folosindu-va de urmatoarele stream video live :

Unele dintre aceste stream video va permit sa vedeti live rezultatele exit poll pentru alegerile parlamentare 2016 direct de pe iPhone, iPad sau iPod Touch. Celelalte necesita aplicatia Puffin Browser Pro pentru a fi vazute deoarece sunt in format flash, insa de pe restul smartphone, tabletelor sau calculatoarelor le puteti urmari fara probleme.

Desi la ora 21:00 vom putea vedea live rezultatele exit poll pentru alegerile partalamentare 2016, numele candidatilor castigatori si procentele pentru fiecare vor fi anuntate mai tarziu. Numararea voturilor va necesita cateva ore, insa toate aceste posturi vor avea transmisiuni in direct pe parcursul noptii pentru a ne tine pe toti la curent cu rezultatele.

Avand in vedere importanta acestor alegeri parlamentare 2016, rezultatele exit poll ne vor spune din nou daca Romania doreste o schimbare, sau daca vrea sa mearga in aceeasi directie. Daca inca nu ati votat, va recomand sa mergeti la vot, pentru ca votul vostru conteaza!

live-exit-poll-alegeri-parlamentare-2016