Prima Pagina TV LIVE TV online: Apple vrea sa lanseze abonamente TV

TV online: Apple vrea sa lanseze abonamente TV

TV online de la Apple parea o idee de neconceput acum cateva luni, dar cei din Cupertino lucreaza intens la a oferi asemenea servicii.

0

Compania Apple pare a fi foarte aproape de a isi realiza visul si de a lansa un abonament TV online premium pentru utilizatorii care-i folosesc Apple TV-urile in lumea intreaga. Desi anul trecut foarte multi analisti au spus ca Apple a renuntat la aceasta idee de a lansa abonamente de TV online, noi informatii sugereaza faptul ca Apple discuta cu HBO, Showtime, Starz si alte trusturi media.

Spre deosebire de ofertele similare ale unor trusturi media care cer ca ai sai clienti sa cumpere si abonamente TV prin cablu, nu doar online, Apple va oferi o solutie strict online. Acest abonament pentru TV online va fi mai apoi oferit de catre compania Apple pentru utilizatorii Apple TV din lumea intreaga, dar aparent si pentru cei ai iPhone si iPad.

Foarte multi utilizatori ai iPad si-ar dori sa aiba posibilitatea de a vedea TV online fara a avea un abonament prin cablu, insa e greu de spus ce va reusi sa faca Apple si cat va cere. Doar cele trei canale TV mentionate mai sus au aplicatii ce permit vizualizarea de TV online la un pret total de 35 de dolari pe luna, asa ca nu se stie cat ar putea cere Apple.

TV online: Apple vrea sa lanseze abonamente TV premium

Deocamdata cei de la Apple nu au incheiat vreun acord pentru a putea lansa un abonament de TV online pentru clientii sai, dar lucreaza din greu la asta. Totusi, in momentul de fata, noile abonamente de TV online sunt departe de a fi lansate pentru publicul larg, iar la inceput vor fi cel mai probabil disponibile doar in SUA.

“Apple doesn’t have a bundle deal in place with any of the premium networks, industry sources say. Reps from HBO, owned by Time Warner, and Showtime, owned by CBS, declined to comment. Reps from Starz, owned by Lionsgate, and Apple didn’t respond to requests for comment.”

Pana acum s-a speculat ca Apple ar dori sa ceara nu mai putin de 35 de dolari pe un abonament de TV online vandut utilizatorilor iOS si tvOS. Daca aceasta va fi suma finala pentru un abonament de TV online, atunci Apple va trebui sa ofere si continut pe masura, altfel risca sa nu genereze foarte mult interes pentru oferta sa finala.

tv online apple abonament