Un barbat a gasit un iPhone 4 langa airbag-ul masinii sale

O poveste foarte neobisnuita vine astazi din SUA, un iPhone 4S fiind descoperit in compartimentul in care era plasat airbag-ul pentru unul dintre pasagerii unei masini. Vorbim despre o masina Subaru Forester din anul 2009 pe care un american o detine de peste 5 ani, iar in compartimentul unui airbag exista un iPhone 4S, care a fost complet functional dupa recuperare.

Acest model al Subaru Forester a fost rechemat in service pentru a i se inlocui un airbag defect pe partea pasagerului, iar cei de la service-ul care a efectuat reparatia au descoperit terminalul iPhone 4S. Produsul Apple era blocat si in AirPlane Mode, deci accesul la datele din iPhone 4S nu era posibil, asa ca barbatul s-a gandit sa se foloseasca de internet pentru a afla al cui este.

Data terminalului ramasese blocata pentru 3 ianuarie, iar cautand in calendar, barbatul a aflat ca in 2015 ziua de 3 ianuarie a fost intr-o duminica. Conectand terminalul la un calculator, barbatul a descoperit ca acesta apartine unei persoane numite Sully, iar de aici a inceput sa se foloseasca de ajutorul Facebook si al Craiglist pentru a afla care este proprietarul.

Facebook nu a fost de ajutor, insa Craiglist a rezolvat problema, barbatul fiind contactat de catre detinatorul terminalului iPhone 4S. Acesta a afirmat ca in vara anului 2014 a calatorit cu detinatorul masinii si inaintea unei plimbari cu barca a lasat terminalul in spatiul compartimentul dedicat stocarii obiectelor de mici dimensiuni, din bordul masinii.

Cum a “calatorit” terminalul iPhone 4S de acolo si pana in locasul airbag-ului nu stie nimeni, insa cei de la Subaru sustin ca daca airbag-ul s-ar fi declansat, nu ar fi existat pericolul ca terminalul sa fi fost aruncat in fata cuiva. Acestea fiind spuse, iata ce fel de calatorii interesante au terminalele iPhone.

Intreaga poveste este mult mai complexa si o puteti gasi aici.

“Then please point me to a better (and true) story than this one, prompted by a mechanic finding an old iPhone ― locked and stuck in airplane mode ― in a Subaru’s dashboard airbag compartment (yep, you read that correctly). Then the car owner goes on a tireless search to figure out not only who it belongs to, but how it got there.”

iphone 4s masina