Prima Pagina Facebook Facebook va transmite meciurile Champions League

Facebook va transmite meciurile Champions League

Facebook va transmite meciurile din Champions League intr-o pagina speciala din cadrul retelei de socializare pentru fani din lumea intreaga.

5

Facebook va transmite meciurile Champions League incepand de anul acesta, cea mai mare retea de socializare dand o lovitura puternica marilor trusturi media. Cei de la Facebook vor transmite, pentru inceput, peste 10 meciuri din Champions League in cadrul retelei de socializare ca parte a unei intelegeri incheiate intre companie si celebrul canal Fox Sports.

Vorbim despre meciul din faza grupelor Champions League, din fata saisprezecimilor, dar si din faza sfeturilor de finala, Facebook oferind totul prin tv live online pentru utilizatori. Nu se stie cat va plati compania Facebook pentru “privilegiul” de a transmite meciurile Champions league pentr utilizatorii sai, dar cu siguranta vorbim despre o suma foarte mare care va fi achitata.

Ca parte a intelegerii, cei de la FOX Sports vor face streaming pentru meciurile din Champions League pe propria pagina din reteaua ed socializare Facebook incepand din luna septembrie. Practic, Facebook va fi gazda transmisiunii, cel mai probabil prin tehnologia Facebook Live, iar toti cei interesati vor putea urmari meciurile, o audienta probabila de 2 miliarde de oameni fiind in discutie.

Facebook va transmite meciurile Champions League

Avand in vedere tipul de intelegere facuta, ati putea crede ca Facebook ar putea incerca sa blocheze accesul la acea pagina in functie de locatia utilizatorului. Ei bine, e greu de spus daca Facebook va face asta, sau nu, insa un proxy, sau un browser precum Opera, care are proxy inclus cu IP de SUA, rezolva problema imediat pentru oricine, asa ca meciurile Champions League vor putea fi vazute de multa lume.

Cei de la Fox Sports vor alege, cel mai probabil, meciurile care urmeaza sa fie transmise pe Facebook si am putea vorbi despre confruntarile cele mai importante din Champions League. Am putea vedea pe Facebook transmisiuni pentru meciuri Champions League dintre Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Manchester City, Chelsea, Bayern Munchen, Atletico Madrid, PSG, etc, direct din terminalele mobile, sau calculatoare.

“Facebook is a social media powerhouse and a great partner to help us grow soccer in the United States. The UEFA Champions League is one of the biggest football tournaments in the world, so we’re thrilled to partner with FOX Sports to deliver live matches to fans on Facebook in the U.S. next season.”

In februarie cei de la Facebook au anuntat o colaborare cu liga de fotbal de Mexic pentru a transmite mecirile de fotbal de acolo in cadrul retelei de socializare. Acea intelegere pare sa fi fost un succes, asa ca Facebook isi indreapta atentia spre Champions League, de departe cea mai populara competitie de fotbal din lume, cu sute de milioane de ochi care o privesc anual.

Pana in septembrie vom afla probabil si alte detalii privind meciurile Champions League care urmeaza sa fie transmise pe Facebook, asa ca ramaneti aproape.

facebook meciuri champions league