Iata cat de Greu va Merge iOS 11 pe iPhone 5S si iPhone 6

O serie de clipuri video aparute in cursul noptii trecute ne arata cat de greu vor rula iOS 11 terminale precum iPhone 5S si iPhone 6 in comparatie cu iPhone 6S.

Puteti vedea mai jos cat de mari sunt diferentele intre iPhone 5S si iPhone 6 cu iOS 11 instalat pe ambele, ele avand dificultati destul de mari in a rula noua versiune a sistemului de operare, dupa cum era de asteptat.

Stiti de ceva vreme ca iOS 11 nu va fi rulat rapid de iPhone 5S si iPhone 6 pentru ca sunt terminale destul de vechi, in timp ce iPhone 6S are componente mai noi si, deci, capacitate mai buna de a rula totul.

Apple nici nu are vreun motiv sa mentina performantele iPhone 5S si iPhone 6 la un nivel ridicat in iOS 11, iar clipurile video de mai jos ne arata perfect asta, dar si cat de mare va fi schimbarea totala.

21 COMENTARII

  1. Așa ca iOS 11 ar trebuii instalat doar de la iPhone 7 in sus ! Eu sunt nemulțumit de iOS 10.3.3 pe 6s+ ! In momentul in care bateria scade sub 20% îmi face freez-URI, Iat cu cât se aproprie de 1% aproape ca devine inutilizabil !! Mai sunt care pățesc ceva asemanator ?

  2. pana la versiunea finala mai pot aparea imbunatatiri. iPhone 6 trebuie sa prinda si iOS 12. Totusi cu 1 gb ram nu te poti astepta sa ruleze cine stie ce. Si cele mai penale androide au minim 2 gb ram

  3. Nu mai vb prostii.. Mi-am pus ultimul ios 11 si mergea ca trompeta pe 7+. Si pe 7 simplu la fel a mers. Ios 11 e doar daca vrei sa mearga ca androidul. Sincer S8 mi se pare ca merge ca un 6S cu ios 9. IOS 11 damblageste orice iphone ce e acum pe piata.

  4. Incercati o instalare pe “curat”, asa cum faceati pe vremuri cu un Wind(bl)ows…. si veti avea surpriza sa vedeti ca se misca impecabil. Plus ca… sa nu uitam ca vorbim despre un iOS 11 BETA, deci … despre ce e articolul?

  5. Greoi? Pe 5s ? Ciudat mie imi merge beta mai bine ca 10.x.x … si acum cu ultimul beta sunt multumit si cu bateria: dupa 14 ore (folosire normala) mai am 70% baterie. Cu beta anterior avem la aceeasi folosinta si aceeasi ora : 10% baterie. Super acum

  6. Nu zău ! Ia fă tu comparație cu un 6s plus iOS 9.3.5 și iOS 10.3.3 ! E incredibil de mare diferența ! iOS se mișcă execrabil în ultimul timp chiar și pe iPhone 7 ! iOS 11 e jalnic pe 6s plus ! Sunt de părere că iOS 11 se va mișca mai prost ca iOS 10! Apple se duce la fund încet dar sigur din punctul de vedere software ! Ar trebui să lase lumea să revină la versiuni anterioare nu vrăjeala asta ieftină pe care o vând ei zi de zi ! Cu iOS 9 prindeam peste 10 ore cu 6s plus , cu 10.3.3 abia dacă prind 7 ! Evoluție nu glumă ..

  7. Da, dar Android consuma mult mai mult în fundal (manca-l-aș pe el de Java). Eu am un Samsung S6 cu 3 GB RAM, iar 2 GB sunt mai tot timpul ocupați. iOS e altfel construit

  8. Nu știu cum faceți voi de va merge iOS 11 impecabil pe iPhone 6 :))) eu de plictiseala am instalat pe Ip 7 plus , și pot sa spun ca e groaznic , au distru tot ăștia de la Apple , pot spune ca am avut toate ip de la primul și pana in prezent , dar de la iOS 5 iOS 6 totul se duce încet încet , câta stabilitate era in iOS 5 iOS 6 nu este nici in 7 8 9 10 11 nici toate la un loc , sincer îmi e dor de iOS 5 6 și de stabilitatea perfecta , acum cu iOS 11 zici ca am galaxy s7 sau galaxy s8 care e mai rău decât galaxy s7 ” părerea mea”,are fratele meu s8 și e nasol rău in performanța . Oricum am revenit la ios10.3.3 pe ip7plus , ca 11 al face varza , și nici in versiunea finala nu cred ca o sa fie nu știu ce minune