Prima Pagina iPhone 7 iPhone 7 – Cum Spargi orice Cod de Acces

iPhone 7 – Cum Spargi orice Cod de Acces

3

iPhone 7 si iPhone 7 Plus au fost lansate de catre compania Apple anul trecut si sunt prezentate de catre cei din Cupertino va fiind produse care sunt foarte bine securizate. Vorbim aici despre securitate ridicata oferita de catre iOS 10, iar asta inseamna ca, teoretic, nimeni n-ar putea sa sparga codul de acces pentru dispozitivele noastre, dar realitatea este ca un simplu dispozitiv poate face asta pe iPhone 7 si iPhone 7 Plus.

iPhone 7 are parte de o demonstratie in clipul video de mai jos in care vedem cat dureaza sa spargem un cod de acces pentru acest smartphone al companiei Apple. Dispozitive de acest gen au aparut pentru modelele anterioare ale iPhone, iar unele spuneau ca pot face asta si pe iPhone 7, insa acum avem o prima demonstratie clara a modului in care codul de acces devine vizibil pentru oricine are un asemenea dispozitiv.

iPhone 7 nu poate avea codul de acces spart extrem de usor de catre hackeri, insa oricine este suficient de insistent poate obtine acces la dispozitivele noastre. Apple a implementat masuri de securitate in iOS 10 pentru toate modelele de iPhone, nu doar iPhone 7, astfel incat atunci cand un cod de acces este introdus de prea multe ori ele sunt declansate, insa dispozitivele precum cel din video sunt facute pentru a nu le declansa.

iPhone 7 este, teoretic, cel mai securizat produs al companiei Apple, insa desigur ca totul depinde de modul in care privim situatia, pentru ca hack-uri vor fi cu siguranta descoperite si pentru el.

Articolul anteriorPhoenixNonce – Restore pe iPhone la orice IOS
Urmatorul articoleMAG – Folii pentru iPhone cu Pret de la 2 LEI
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.