iPhone 7 – Cum Spargi orice Cod de Acces

3

iPhone 7 si iPhone 7 Plus au fost lansate de catre compania Apple anul trecut si sunt prezentate de catre cei din Cupertino va fiind produse care sunt foarte bine securizate. Vorbim aici despre securitate ridicata oferita de catre iOS 10, iar asta inseamna ca, teoretic, nimeni n-ar putea sa sparga codul de acces pentru dispozitivele noastre, dar realitatea este ca un simplu dispozitiv poate face asta pe iPhone 7 si iPhone 7 Plus.

iPhone 7 are parte de o demonstratie in clipul video de mai jos in care vedem cat dureaza sa spargem un cod de acces pentru acest smartphone al companiei Apple. Dispozitive de acest gen au aparut pentru modelele anterioare ale iPhone, iar unele spuneau ca pot face asta si pe iPhone 7, insa acum avem o prima demonstratie clara a modului in care codul de acces devine vizibil pentru oricine are un asemenea dispozitiv.

iPhone 7 nu poate avea codul de acces spart extrem de usor de catre hackeri, insa oricine este suficient de insistent poate obtine acces la dispozitivele noastre. Apple a implementat masuri de securitate in iOS 10 pentru toate modelele de iPhone, nu doar iPhone 7, astfel incat atunci cand un cod de acces este introdus de prea multe ori ele sunt declansate, insa dispozitivele precum cel din video sunt facute pentru a nu le declansa.

iPhone 7 este, teoretic, cel mai securizat produs al companiei Apple, insa desigur ca totul depinde de modul in care privim situatia, pentru ca hack-uri vor fi cu siguranta descoperite si pentru el.