iOS 11 a fost LANSAT pentru iPhone si iPad

iOS 11 a fost lansat pentru iPhone si iPad din aceasta seara, noua versiune a sistemului de operare fiind putand fi descarcata si instalata chiar acum.

iOS 11 a fost lansat pentru iPhone si iPad cu doar cateva minute in urma, compania Apple incepand sa distribuie noua versiune a sistemului de operare pentru toate iDevice-urile compatibile. V-am spus deja care sunt noutatile iOS 11, deci stiti deja care vor fi cele mai mari schimbari pe care le veti vedea pe ale voastre iPhone, sau iPad, dupa ce veti instala aceasta versiune a sistemului de operare in aceasta seara.

iOS 11 poate fi instalat chiar acum pe toate iPhone, iPad si iPod Touch compatibile, compania Apple renuntand sa mai ofere suport pentru unele dintre vechile sale produse. Unele dintre noutatile mentionate in lista de schimbari a iOS 11 nu puteau fi oricum rulate pe ele, asa ca lipsa compatibilitatii inseamna o bataie de cap in minus pentru compania Apple, deci cei din Cupertino nu vor fi nevoitisa suporte plangerile unor utilizatori.

Pregatirile pentru instalarea iOS 11 sunt necesare pentru a va asigura ca nu aveti parte de o experienta foarte proasta cu noua versiune inainte de a apuca sa o folositi. Daca nu stiti cum sa instalati iOS 11 pe iPhone si iPad, atunci v-am explicat si asta intr-un articol anterior, asa ca aveti tot ceea ce va trebuie pentru a face actualizarea la iOS 11 fara a va teme ca pierdeti date, sau va treziti cu telefoane blocate in procedura.

iOS 11 a fost lansat pentru iPhone si iPad

iOS 11 a fost lansat pentru iPhone si iPad in aceeasi zi in care watchOS 4 a fost lansat pentru toate Apple Watch compatibile, iar macOS High Sierra este disponibil pentru Mac-uri. Vorbim, ca de obicei, despre o lansare majora pe care compania Apple o face, oferind actualizari pentru toate produsele sale importante, insa dintre ele iOS 11 este cea mai importanta pentru ca iPhone este cel mai important produs.

iOS 11 are peste 100 de noutati disponibile pentru utilizatorii din lumea intreaga si toti vor incerca sa-l instaleze acum, asa ca daca actualizarea se face cu greu, nu e vina voastra. Multa lume va incerca sa descarce iOS 11 din serverele companiei Apple, iar asta va duce la ingreunarea substantiala a descarcarii fisierelor in telefoanele, tabletele, sau calculatoarele voastre, deci trebuie sa aveti rabdare.

iOS 11 ar trebui sa fie o actualizare usoara si fara probleme, insa daca intampinati vreo problema in intregul proces, va recomand sa folositi sistemul de comentarii pentru a cere ajutor. Teoretic, iOS 11 nu ar trebui sa genereze blocari ale telefoanelor sau tabletelor noastre, ori pierderi de alte date, insa din pacate orice se poate intampla, asa ca este bine sa fiti pregatiti pentru orice fel de probleme ar putea aparea.

iOS 11 LANSAT iPhone iPad