Telekom Banking – Servicii Bancare la Telekom

Telekom Banking este cea mai noua banca digitala din Romania, ea reprezentand un parteneriat intre Telekom si Alior Bank pentru clientii din tara noastra.

Telekom Banking este o banca digitala lansata de catre Telekom Romania in parteneriat cu Alior Bank, operatorul de telefonie mobila urmand initiativele concurentilor din Romania. Telekom Banking a fost anuntat astazi de catre cei de la Telekom si vorbim despre servicii bancare limitate oferite de catre operator si banca in cadrul unui proiect financiar extrem de ambitios pentru tara noastra.

Telekom Banking este un proiect in totalitate digital, deci nu vor exista sucursale pentru aceasta banca a celor de la Telekom Romania, dar nici ATM-uri dedicate. Alior Bank este cea mai mare banca din Polonia, insa in parteneriatul cu Telekom Banking isi va oferi serviciile de backend pentru operatorul Telekom Romania, iar clientii vor putea retrage bani de la orice ATM din tara si strainatate.

“Telekom Banking sunt lansate gradual, începând cu doi piloni moderni și ușor de folosit – operațiuni zilnice bancare (primare) și o nouă soluție pe piața românească, platforma de Schimb Valutar Online. Astfel, prin intermediul Telekom Banking, clienții își pot deschide conturi curente în RON, EUR, USD și GBP, pot atașa carduri de debit acestor conturi și pot beneficia de acces 24/7 la fonduri.”

Telekom Banking le va permite clientilor sa administreze online conturile pe care le vor avea in cadrul platformei, deci vor vedea acolo toate tranzactiile facute folosind cardurile, si nu numai. Telekom Banking va avea serviciile lansate gradual de catre Telekom Romania, iar unul dintre ele va fi disponibil in premiera, acesta fiind un serviciu de schimb valutar online, inexistent pe piata noastra deocamdata.

Telekom Banking – servicii bancare la Telekom

Telekom Banking

Telekom Banking permite crearea de conturi in LEI, Euro, Dolari, sau Lire Britanice, la acestea putand fi atasate carduri de debit de catre clientii din Romania. Clientii Telekom Banking vor putea folosi serviciile bancare prin website-ul www.telekombanking.ro, sau prin aplicatia dedicata oferita de catre operatorul de telefonie mobila, asa ca vor avea informatii despre conturi oriunde si oricand s-a afla.

Telekom Banking va permite crearea de conturi si carduri in magazinele Telekom, sau Germanos, ori prin primirea documentelor printr-un serviciu de curierat. Cei de la Telekom vor trimite cardurile pentru Telekom Banking tot prin curier catre clientii care isi inregistreaza conturi, deci totul poate fi facut fara a vizita un magazin, in mod complet independent si de vreo banca existenta in Romania.

“Prin intermediul ofertelor Telekom Banking, clienții care își deschid un cont curent pot beneficia, timp de trei ani, de retrageri gratuite de la orice bancomat, în țară și în străinătate, și de transferuri în lei gratuite, la orice bancă din România, prin intermediul serviciilor online de internet și mobile banking.”

Telekom Banking le ofera clientilor 3 ani de retrageri gratuite de la orice bancomat si transferuri in LEI gratuite la orice banca din Romania. In platforma de schimb valutar online, Telekom Banking va oferi cursuri de schimb avantajoase pentru zece valute, iar clientii pot stabili in detaliu modul in care doresc sa se faca schimbul valutar, deci au control total asupra modului in care sunt schimbati banii.

Telekom Banking se anunta a fi un serviciu bancar extrem de interesant, care ar putea atrage noi clienti catre companie, mai ales ca nu este primul operator de telefonie mobila care are asemenea servicii.

1 COMENTARIU