Prima Pagina TV LIVE Ziua Nationala. Parada de 1 Decembrie de la Bucuresti LIVE

Ziua Nationala. Parada de 1 Decembrie de la Bucuresti LIVE

Parada de 1 Decembrie pentru Ziua Nationala a Romanieie ste transmisa live de la Bucuresti si alte orase pe Pro TV, TVR 1, Digi 24, Realitatea, Antena 3 si altele.

3

Ziua Nationala a Romaniei, sarbatorita de 1 Decembrie in toata tara, are parte, ca de obicei, si de multe parade militare, unele dintre ele fiind in desfasurare chiar in acest moment. Pe 1 Decembrie 2017 se implinesc 99 de ani de ani de la Marea Unire, iar Ziua Nationala este sarbatorita de catre toti romanii, indiferent pe ce mealaguri s-ar afla, acesta fiind un adevarat motiv de mandrie nationala.

Ziua Nationala este sarbatorita de 1 Decembrie cu o parada militara si la Bucuresti, aceasta fiind transmisa live de catre toate televiziunile din Romania, iar asta pentru ca este si cea mai importanta. Pentru Ziua Nationala vor defila la Bucuresti cateva mii de soldati impreuna cu aparatura militara pe care o au in dotare, 1 Decembrie fiind ziua in care toate structurile guvernului prezinta ceea ce au mai bun.

Parada de 1 Decembrie pentru a sarbatori Ziua Nationala a Romaniei va incepe la ora 11:00 in Bucuresti, insa in restul oraselor militarii deja defileaza pe strazi in fata demnitarilor fiecarei localitati. Desi in provincie parada de 1 Decembrie pentru Ziua Nationala va fi transmisa doar de la sol, in Bucuresti vom avea inclusiv imagini din elicoptere si va recomand Pro TV pentru cele mai inedite dintre ele.

Ziua Nationala. Parada de 1 Decembrie de la Bucuresti LIVE

Parada de 1 Decembrie pentru Ziua Nationala poate fi urmarita folosind urmatoarele link-uri de live stream:

Paradele de 1 Decembrie pentru Ziua Nationala a Romaniei vor dura cel putin 90 de minute fiecare in majoritatea oraselor importante, asa ca veti avea timp sa urmariti totul in detaliu. In Bucuresti e posibil ca parada de 1 decembrie sa dureze mai mult de Ziua Nationala a Romaniei, asa ca ramane sa vedem ce fel de program a fost pregatit in capitala pentru cei prezenti acolo.

Ziua Nationala este totusi un motiv de mandrie pentru romani si o zi in care ar trebui sa fim mai buni, macar o data pe an, 1 Decembrie fiind momentul perfect pentru asta. In 2018 pe 1 Decembrie vom sarbatori din nou nu doar Ziua Nationala a Romaniei, ci si 100 de ani de la Marea Unire, iar autoritatile au anuntat evenimente impresionante pentru tot anul viitor in tara noastra.

Acestea fiind spuse, va urez vizionare placuta pentru parada de 1 Decembrie pentru Ziua Nationala a Romaniei si va reamintesc ca o puteti vedea de oriunde, daca aveti o conexiune buna de internet.

La Multi Ani Romania!

Ziua Nationala. Parada 1 Decembrie Bucuresti LIVE