Apple Deschide un Apple Store langa Sediul Samsung

Apple va deschide primul sau Apple Store din Coreea de Sud in apropierea sediului companiei Samsung, o adevarata lovitura de imagine pentru americani.

Intr-un gest “maxim” de aroganta, compania Apple va deschide pe 30 decembrie un Apple Store in vecinatatea sediului Samsung din Coreea de Sud. Acesta va fi primul Apple Store din tara pentru compania americana, iar apropierea de sediul Samsung este doar o noua incercare de a “intepa” rivala coreeana, cu care sicolaboreaza.

Amenajarea magazinului Apple este aproape finalizata, asa cum si era de asteptat, astfel ca ramane doar ca el sa fie deschis in mod oficial de catre americani, spre surprinderea celor de la Samsung. Primul Apple Store din Coreea de Sud va fi deschis pe 30 decembrie in Gangnam, cartierul facut celebrul de catre binecunoscuta melodie Gangnam Style.

Magazinul Apple din Coreea de Sud are 1300 de metri patrati si inclusiv personalul a fost deja angajat de catre compania Apple, deci totul este pregatit pentru deschidere. Desi Coreea de Sud are vanzarile de smartphone-uri dominate de catre Samsung si LG in momentul de fata, cei de la Apple inregistreaza totusi o prezenta foarte puternica in piata.

De ce a asteptat Apple atat de mult pentru a-si deschide un Apple Store nu stie nimeni, insa amenajarea sa in apropierea sediului Samsung este un mesaj foarte clar pentru coreeni. Va fi interesant de vazut cat de bine vor intelege cei de la Samsung acest mesaj si ce impact va avea, compania Apple fiind destul de serioasa in transmiterea sa.

““We have finished all the major interior decorations of the Apple Store and left only a simple task,” he said […] Apple has decided to open the Apple store Seoul Gangnam store (first store) on Saturday, December 30, in consultation with the construction company. Unless there are special problems at the final stage of the construction, it will open from 10 am to 11 am on the day.”

Apple Store sediu Samsung