Update-ul WhatsApp Lansat azi pentru Telefoane

WhatsApp a lansat astazi un nou update pentru aplicatia dedicata telefoanelor mobile, utilizatorii putandu-se bucura de imbunatatiri serioase pentru experienta.

whatsapp aplicatie update

WhatsApp are parte de un nou update in cursul noptii trecute, aplicatia pentru iPhone beneficiind de imbunatatiri pregatite de catre compania detinuta de Facebook, schimbarile fiind unele binevenite. WhatsApp a pregatit pentru utilizatori cateva schimbari foarte interesante, care vor face utilizarea aplicatiei mult mai buna decat in mod normal, iar asta ne arata cat de mult sunt americanii interesati sa le ofere utilizatorilor o experienta mai buna pentru aplicatie.

WhatsApp a implementat in primul rand o functie care le permite utilizatorilor sa vada imaginile GIF in notificari folosind un gest 3D Touch, daca au minim iOS 10 instalat, Android oferind aceasta functie de ceva vreme. Cei de la WhatsApp au implementat-o abia acum in iPhone, iar noi avem in sfarsit posibilitatea de a vedea imaginile animate in afara aplicatiei folosind 3D Touch, ceva ce simplifica foarte mult interactiunea, dar tot va trimite o confirmare de citire catre expeditor.

Aplicatia WhatsApp a fost Actualizata, Iata Noutatile

WhatsApp a implementat deasemenea o noua functie care permite cautarea de statusuri printre cele setate de catre prietenii nostri, utilizatorii putand-o folosi direct in tab-ul pentru modificarea statusurilor. Cei de la WhatsApp au pus mare accent pe functionalitatea privind statusurile, iar schimbarea aceasta are menirea de a ii ajuta pe utilizatori sa descopere mai usor informatii despre persoanele cu care intra in contact zilnic, sau cu care n-au maivorbit de mult.

“When receiving photos or GIFs, you can 3D Touch or swipe left on the notification and tap “View” to preview the media from within the notification (iOS 10+). You can now search on the Status tab to quickly find status updates.”

WhatsApp are parte in mod constant de imbunatatiri pentru a-i ajuta pe utilizatori sa beneficieze de o experienta cat se poate de buna pentru folosirea aplicatiei, ceva ce nu poate fi spus si despre aplicatiile competitoare. Acestea fiind spuse, daca sunteti interesati de aceasta noua actualizare pentru aplicatia WhatsApp dedicata iPhone si iPad, atunci o puteti descarca prin intermediul App Store pentru instalare in iDevice-urile voastre chiar in acest moment, si va recomand sa o faceti.

1 COMENTARIU