Teaserele Fortnite pentru Sezonul 6 al Jocului

Fortnite a avut lansate o serie de teasere pentru sezonul 6 al jocului de catre compania Epic Games, ele dezvaluind multe dintre noutati, iata ce te asteapta.

Fortnite teaser sezon 6

Fortnite va avea disponibil din 27 septembrie sezonul 6 al jocului, cei de la Epic Games, confirmand in cursul zilelor trecute ca jucatorii din lumea intreaga se vor putea bucura de toate noutatile peste cam o zi si jumatate. Pentru a creste si mai mult interesul vis-a-vis de sezonul 6 al Fortnite, cei de la Epic Games au lansat o serie de teasere zilele acestea, ele dezvaluind si cateva dintre noutatile importante pe care americanii le-au dezvoltat pentru actualizare.

Fortnite are un prim teaser in imaginea de mai sus, o llama DJ aparand de nicaieri pe conturile Epic Games de pe retelele de socializare, sugerand faptul ca jucatorii vor avea un nou caracter pe care-l vor putea incerca. Desigur ca el nu va fi disponibil chiar atat de usor in cadrul Fortnite, si s-ar putea sa fie nevoie de indeplinirea vreunor challenge-uri pentru a-l activa, insa Epic Games va anunta cu siguranta in ce mod se va oferi acces pentru el.

Teaserele Fortnite pentru Sezonul 6 al Jocului

Fortnite a mai avut un teaser nou publicat recent, in el fiind prezentat un alt personaj, feminin de aceasta data, ea purtand o palarie de cowboy cu emblema unui cap de schelet, imbracaminte aveand si unele elemente punk rock integrate de catre dezvoltatori. Epic Games a dezvaluit pentru lumea intreaga si faptul ca in sezonul 6 al Fortnite va exista un cub misterios in mijlocul desertului, acesta reactionand diferit in functie de modul in care utilizatorii interactioneaza cu el.

Fortnite vine cu foarte multe noutati interesante, iar zilele trecute v-am prezentat si lista completa de schimbari care sunt asteptate pentru joc, asa ca stiti la ce sa va asteptati cand sezonul 6 va fi disponibil. Nu se stie deocamdata ora la care sezonul 6 al Fortnite va fi lansat in mod oficial, insa in cursul zilei de 27 septembrie el va fi disponibil, asa ca daca-l asteptati cu nerabdare, ar fi bine sa fiti prezenti in joc pentru a nu rata startul sau.