eMAG: Lansarea iPhone XR PRET si PRECOMANDA

eMAG va lansa iPhone XR la precomanda in Romania, iata cand il vei putea comanda, si ce pret va trebui sa platesti pentru a intra in posesia telefonului.

emag iphone xr pret precomanda 359766

eMAG va lansa iPhone XR la precomanda incepand cu ziua de 19 octombrie, magazinul online partener al companiei Apple urmand a avea telefoanele listate in aceasta pagina peste doar cateva ore pentru cei interesati sa il cumpere. iPhone XR a fost anuntat oficial de catre compania Apple ca fiind disponibil pentru precomanda incepand din 19 octombrie inclusiv la eMAG, insa pana acum magazinul nu a creat decat o pagina de preinregistrare pentru telefon.

eMAG nu a anuntat care vor fi preturile percepute pentru telefoanele din seria iPhone XR la precomanda, si dupa lansarea din 26 octombrie, insa stim deja de la un alt reseller autorizat cat va costa telefonul. Conform informatiilor oferite de catre acel magazin, iPhone XR va fi vandut la preturi cuprinse intre 4100 LEI si 4900 LEI, iar cei de la eMAG vor avea preturi identice, sau similare, pentru aceste modele de telefoane ale companiei Apple.

eMAG: Lansarea iPhone XR PRET si PRECOMANDA

eMAG a lansat iPhone XS la precomanda la ora 00:00 a zilei de 21 septembrie in Romania, iar iPhone XR ar trebui sa fie disponibil in aceasta noapte in aceasta pagina, incepand cu ora 00:00, daca se va pastra aceeasi traditie. Nu cred ca exista motive pentru care eMAG sa amane lansarea iPhone XR la precomanda in Romania pentru dimineata zilei de maine, asa cum va face Apple in SUA, si alte tari de pe glob, insa trebuie sa luat in calcul si aceasta posibilitate, in final.

eMAG nu a dat detalii nici privind lansarea iPhone XS la precomanda in Romania, asa ca nu e de mirare ca nici pentru iPhone XR nu avem informatii de acest gen, dar eu cred ca diseara la ora 00:00, telefonul ar trebui sa fie disponibil pentru precomanda. In cazul iPhone XS precomenzile la eMAG au inceput undeva de pe la 23:45, asa ca daca vreti sa fiti cu adevarat rapizi, atunci e bine sa urmariti iPhone XR pe website-ul magazinului chiar inainte de ora 00:00.

UPDATE: Conform celor de la eMAG, precomenzile incep maine dimineata la ora 08:00.