iPhone XR la Orange: PRET si PRECOMANDA la LANSARE

Orange va lansa iPhone XR la precomanda in Romania in aceasta noapte, iata si la ce preturi te poti astepta pentru noile modele de telefoane la operator.

iphone xr orange pret precomanda 359774

Orange are programata lansarea iPhone XR in Romania pentru data de 19 octombrie, iar aici vorbim despre precomenzi pe care operatorul le va deschide in aceasta pagina pentru toate modelele pe care Apple le vinde. In momentul de fata, cei de la Orange au deja listate in cadrul magazinului online modelele iPhone XR care vor fi disponibile pentru precomanda in Romania, dar desigur ca nu sunt listate si preturile la care telefoanele vor fi vandute.

Orange va vinde iPhone XR in Romania la preturi care incep de la o valoare apropiata de cea de 4100 de LEI, practicata de catre ceilalti reselleri de produse Apple in Romania, insa valoarea ramane un mister. Am vazut ca in cazul iPhone XS cei de la Orange au avut, in mod surprinzator, preturi mai mari decat eMAG, Vodafone, si alti reselleri de produse Apple, iar in cazul iPhone XR ma astept la cam acelasi lucru, desi teoretic ar trebui sa fie cerere mai mare.

iPhone XR la Orange: PRET si PRECOMANDA la LANSARE

Orange a lansat telefoanele din seria iPhone XS la ora 00:00 a zilei de 21 septembrie pentru precomanda, asa ca in cazul iPhone XR ar trebui sa vedem disponibilitate de la aceeasi ora a zilei de 19 octombrie in aceasta pagina. La miezul noptii cei de la Orange ar trebui sa inceapa sa vanda telefoanele iPhone XR in Romania, si nu cred ca exista motive ca deschiderea precomenzilor sa fie amanata pentru maine dimineata, asa cum nu cred ca se va intampla nici la eMAG asta.

iPhone XR este modelul cel mai ieftin din oferta companiei Apple in acest an, iar la Orange el va fi vandut atat la pret standard, cat si la abonament, insa n-ar trebui sa va asteptati la preturi avantajoase. Lansarea iPhone XR in Romania, si la nivel global, va avea loc in data de 26 octombrie, deci atunci va incepe si Orange livrarile pentru precomenzile facute astazi, asa cum se va intampla si la eMAG, sau alti reselleri autorizati de produse ale companiei Apple.