Prima Pagina Romania Centenarul Marii Uniri. LIVE PARADA BUCURESTI, ALBA IULIA

Centenarul Marii Uniri. LIVE PARADA BUCURESTI, ALBA IULIA

Centenarul Marii Uniri. Astazi Romania sarbatoreste 100 de ani de la marea unire, si poti vedea LIVE aici parada militara de la Bucuresti si Alba Iulia.

0

Centenarul Marii Uniri

Centenarul Marii Uniri. La Multi Ani Romania! Astazi se implinesc 100 de ani din momentul in care a luat nastere Marea Romanie, iar in Bucuresti si Alba Iulia au loc cele mai importante manifestatii care marcheaza evenimentul. Centenarul Marii Uniri este un prilej pentru a sarbatori 100 de ani de unitate intr-o tara care a trecut prin foarte mari incercari in secolul sau de viata, deci astazi trebuie sa fie o zi in care toti romanii ar trebui sa se simta mandri de tara in care s-au nascut.

Centenarul Marii Uniri. Cea mai mare parada militara se va desfasura la Bucuresti, capitala tarii, dar si locul in care vor fi prezenti majoritatea reprezentantilor statului, adica presedintele, prim-ministrul, si multi alti membri ai guvernului. Desigur ca si la Alba Iulia vor fi prezente foarte multe persoane, orasul fiind luat cu asalt de peste 200.000 pentru Centenarul Marii Uniri, deci vorbim despre o audienta foarte mare in orasul in care s-a infaptuit marea unire.

Centenarul Marii Uniri. Pentru parada militara din Bucuresti sunt programati sa defileze cateva mii de soldati, sute de vehicule militare, dar si cateva zeci de aparate de zbor, printre care se numara avioane de atac, elicoptere, sau avioane de transport. La Alba Iulia parada militara desfasurata cu ocazia Centenarul Marii Uniri nu va fi la fel de impresionanta, iar asta pentru ca majoritatea fortelor militare vor fi concentrate in Bucuresti, asa cum se intampla in fiecare an.

Centenarul Marii Uniri. LIVE PARADA BUCURESTI, ALBA IULIA

Centenarul Marii Uniri. Puteti vedea parada militara live de la Bucuresti, cat si de la Alba Iulia, folosind stream-urile live video disponibile mai jos :

Centenarul Marii Uniri. Parada militara de la Bucuresti, cat si cea de la Alba Iulia, vor incepe la ora 10:00, ora Romaniei, deci in mai putin de o ora veti putea urmari tot ceea ce se intampla in ambele locatii. Conform programului, parada militara pentru Centenarul Marii Uniri ar trebui sa dureze cam 2 ore, acesta fiind programul obisnuit pentru mai toate evenimentele de acest gen, care s-au desfasurat in Romania de-a lungul anilor.

Centenarul Marii Uniri. Posturile de televiziune PRO TV, TVR 1, Romania TV, Antena 1, Antena 3, Realitatea TV, sau B1 TV vor transmite in direct parada militara din Bucuresti si Alba Iulia, asa ca daca nu sunteti in locatie, puteti vedea totul pe ele. Desigur ca in acest an Centenarul Marii Uniri este sarbatorit si in alte orase din tara, insa nicaieri nu va fi o parada care sa aiba o amploare mai mare decat cea din Bucuresti, pe care o veti vedea live.

Centenarul Marii Uniri. Acestea fiind spuse, iata ca am implinit 100 de ani ca natiune completa, sper ca peste 100 de ani sa nu ne regasim in situatia in care suntem acum, pentru ca ar fi tragic.