RCS & RDS. ANUNT pentru TOTI Clientii din Romania

RCS & RDS. Un anunt important a fost facut pentru toti clientii din Romania, operatorul telecom lansand o schimbare majora pentru un serviciu foarte popular.

RCS & RDS digi online

RCS & RDS. Daca sunteti client al operatorului telecom din Romania de ceva vreme, atunci cu siguranta stiti ca el are disponibila o platforma speciala numita Digi Online prin care puteti vedea diverse posturi TV. S-ar putea sa gresesc, pentru ca nu exista vreo comunicare oficiala privind asta, insa recent RCS & RDS a lansat o noua interfata pentru Digi Online, si de zilele acestea a inceput sa o promoveze pe prima pagina a website-ului sau principal.

RCS & RDS. Noua interfata creata pentru website de catre operator vine din start cu un fel de dark mode care face experienta de vizualizare mult mai placuta, iar asta e o veste foarte buna pentru cei care-l folosesc. S-ar putea sa gresesc, insa cred ca inclusiv interfata veche avea ceva similar disponibil, insa felul in care arata noua interfata creata de catre RCS & RDS pentru Digi Online arata mult mai bine, si mult mai modern, deci e un mare pas inainte.

RCS & RDS a lansat o noua interfata pentru platforma Digi Online

RCS & RDS digi online interfata

RCS & RDS. Aceasta platforma este disponibila pentru clientii operatorului telecom din Romania, ea putand fi accesata de catre acestia prin intermediul contului pe care-l au pentru a administra serviciile pe care le folosesc. Prin intermediul acestei platforme online, clientii care folosesc serviciile RCS & RDS au posibilitatea de a urmari online o serie de posturi TV alese de catre operator, numarul fiind limitat, si in unele cazuri unele poturi sunt restrictionate in functie de extraoptiunile din abonament.

RCS & RDS. Platforma online este, din cate stiu eu, restrictionata la vizualizarea doar din Romania, insa va puteti incerca norocul si din alte tari, dar tot va trebuie un cont Digi pentru a avea acces la continut. In momentul de fata noua interfata pentru platforma Digi Online a celor de la RCS & RDS este activa si va aparea pentru toti utilizatorii, asa ca ar trebui sa va bucurati de noua experienta chiar din acest moment, dupa ce accesati website-ul.

RCS & RDS. Teoretic pentru a vedea continutul ar trebui sa aveti un abonament TV activat la operator, dar e posibil sa fie permis accesul inclusiv daca aveti doar un abonament de internet la ei.