DeepNude. Aplicatia care DEZBRACA pe Oricine in Poze, INCHISA

deepnude dezbraca poze

DeepNude este o aplicatie lansata pentru a le permite oamenilor sa dezbrace pe oricine apare intr-o anumita poza, inteligenta artificiala si un sistem deepfake fiind folosit. Practic, peste corpul persoanei din poza este suprapus un altul, nud, fals, dar care se potriveste aproape perfect peste cel din poza, iar asta sta in spatele aplicatiei DeepNude.

DeepNude a fost creata de catre o echipa de dezvoltatori din Estonia, iar popularitatea sa foarte mare i-a uimit pe toti, asa ca au decis sa o inchida. In mod interesant, dezvoltatorii au spus ca aplicatia are potential prea mare de a fi folosita in mod gresit, asa ca au decis sa blocheze accesul la DeepNude prin orice maniera.

DeepNude a avut si infrastructura de servere blocata de catre traficul foarte mare inregistrat dupa ce ea a devenit virala, si a necesitat inchidere, dar se pare ca nu va mai reveni. Desi DeepNude aplica texte peste imaginile in care femeile din poze erau dezbracate, spunand ca acestea sunt false, exista o versiune premium care nu facea asta.

DeepNude se pare ca a fost gandita sa functioneze cu un numar limitat de tipuri de poze, dar problema este ca genereaza impresia ca pozele modificate sunt reale. Pentru ca riscau cu siguranta foarte multe procese, cei din spatele DeepNude au decis ca „lumea nu este pregatita” inca pentru aceasta aplicatie, asa ca se reorienteaza spre alte proiecte.