iOS 13.4 Beta 2 a fost Lansat pentru iPhone si iPad de Apple

iOS 13.4 beta 2

iOS 13.4 beta 2 a fost lansat de catre Apple pentru iPhone, iPad, iPod Touch-urile care au un profil de dezvoltator instalat si le permit oamenilor sa instaleze actualizarea in propriile terminale, dar nu se stie ce noutati aduce pentru noi.

iOS 13.4 beta 2 are schimbarile oferite in prima versiune beta, cea mai importanta fiind optiunea de a partaja folderele din iCloud cu orice alte persoane, astfel ca platforma celor de la Apple devine mult mai utila pentru cei cu iDevice-uri.

iOS 13.4 beta 2 are deasemenea implementate API-uri care vor permite transformarea iPhone si Apple Watch in chei pentru masini, ceva ce parea acum cativa ani de domeniul filmelor SF, dar care acum pare sa devina ceva complet normal.

iOS 13.4 beta 2 aduce si celelalte schimbari minore pe care Apple le-a mai facut pentru interfetele diverselor aplicatii, dar si unele optiuni noi de control pe care le ofera pentru CarPlay si aplicatiile terte care sunt disponibile in ele pentru toti utilizatorii acum.

iOS 13.4 beta 2 continua procesul de testare obisnuit pe care cei de la Apple il fac, iar in momentul de fata ne putem astepta ca versiunea finala sa fie lansata undeva pe la final de martie, sau cel tarziu prin aprilie, dar o data finala n-a fost oferita.