DIGI Romania: Clientii Primesc GRATUIT Aceste Beneficii Acum

DIGI Romania le ofera catorva milioane de clienti din toata tara in mod gratuit o serie de beneficii de care foarte multi dintre ei nici nu stiau pana acum.

DIGI Romania gratuitatile

DIGI Romania este unul dintre marii operatori de telecomunicatii din tara noastra, o companie cu milioane peste milioane de clienti, iar pentru multi dintre ei are si o serie de beneficii gratuite pentru serviciile platite. Vorbim despre beneficii gratuite pe care DIGI Romania le are deja de ceva vreme pentru clientii sai din toata tara, insa din pacate nu toata lumea stie chiar ce poate primi fara sa plateasca vreun ban la operatorul de telecomunicatii acum.

DIGI Romania ofera in primul rand platforma DIGI Online, prin care permite vizualizarea de filme si seriale de catre oricine este client, de pe cam orice fel de dispozitive, in numar de maxim 5. DIGI Romania permite vizualizarea de 70 de canale TV online, impreuna cu o serie de filme pe care le schimba in mod regulat, insa platforma e gandita in principal pentru vizualizarea de filme, nu pentru altceva, deci nu va ganditi ca veti putea vedea chiar orice cu ea.

DIGI Romania: Clientii Primesc GRATUIT Aceste Beneficii Acum

DIGI Romania ofera deasemenea gratuit un serviciu extrem de util vara, DIGI Wi-Fi, adica acces gratuit la o retea de mii de Wi-Fi HotSpot-uri gratuite care sunt disponibile in foarte multe zone din tara. Inclusiv la munte, sau la mare, aveti ocazia de a va bucura de hotspot-urile DIGI Wi-Fi, iar asta pentru ca DIGI Romania a avut grija sa amplaseze aceste hotspot-uri acolo unde exista trafic mai mare de persoane, si unde este nevoia mai mare de ele in mod regulat.

DIGI Romania are deasemenea gratuit pentru toti clientii si serviciul DIGI Storage, cel despre care deasemenea v-am vorbit, insa acesta e oferit fara plata doar pentru abonamentele de internet fiberlink 500 si 1000. Vorbim despre spatiu gratuit in cloud oferit de catre DIGI Romania pentru clienti, iar cei care au abonamente inferioare il pot primi contra unui pret lunar modic, deci exista totusi beneficiul de a avea acces la el cu un cost lunar mic.

DIGI Romania are aceste gratuitati oferite pentru o foarte mare parte dintre clientii sai din Romania, de o buna perioada de timp, si daca inca n-ati beneficiat de ele, poate ca ar fi cazul sa o faceti.