Samsung GALAXY Z Flip 5G: Marea DEZAMAGIRE pentru Telefon

Samsung GALAXY Z Flip 5G are parte de o foarte mare dezamagire anuntata in mod oficial pentru clientii din intreaga lume, iata ce e pregatit de lansare.

Samsung GALAXY Z Flip 5G dezamagire

Samsung GALAXY Z Flip 5G este unul dintre cele doua noi modele de telefoane pliabile pe care compania Samsung le va lansa pentru clientii din toata lumea in cursul lunii viitoare. Asteptam Samsung GALAXY Z Flip 5G impreuna cu Fold 2, insa din pacate pentru telefon vine si o mare dezamagire pentru ca el nu va veni cu multe noutati, asa cum sperau multi dintre cei care sunt interesati sa cumpere noul dispozitiv al companiei Samsung.

Samsung GALAXY Z Flip 5G va avea nou doar chip-ul Qualcomm Snapdragon 865+, in timp ce in rest componentele vor fi aceleasi pe care le vedem deja in modelul aflat acum pe piata. Desigur ca va xista conectivitate 5G pentru Samsung GALAXY Z Flip 5G, insa in rest se pare ca vor lipsi noutatile, ceea ce vine ca o mare dezamagire pentru ca lumea vrea sa vada multe schimbari daca tot va cumpara un telefon nou, si mai scump acum.

Samsung GALAXY Z Flip 5G: Marea DEZAMAGIRE pentru Telefon

Samsung GALAXY Z Flip 5G pare sa fie doar versiunea 5G a telefonului care a fost lansat in primavara acestui an, desigur cu un chip mai puternic pentru ca e nevoie si de multa putere de procesare. Separat de asta, utilizatorii n-ar trebui sa fie surprinsi de vreo alta schimbare buna pentru Samsung GALAXY Z Flip 5G, nici pentru baterie, nici pentru ecran, nici pentru dimensiuni, si nici macar pentru camere, care ar trebui sa fie identice.

Samsung GALAXY Z Flip 5G ar trebui sa fie totusi mai scump, iar asta pentru ca implementarea conectivitatii 5G implica si folosirea unor componente mai scumpe. E greu de spus cu cat mai ult va cere compania Samsung pentru Samsung GALAXY Z Flip 5G in momentul in care il va lansa, asa ca ramane sa vedem pe 5 august cu cat anume urmeaza sa creasca pretul pentru urmatorul model de telefon al companiei coreene.

Samsung GALAXY Z Flip 5G va fi prezentat pe 5 august, insa lansarea in magazine ar trebui sa aiba loc abia undeva in a doua jumatate a lunii august, fara a se cunoaste vreo data clara.