MEGA IMAGE: Anuntul SURPRIZA, MULTI Romani Vor Asta GRATUIT

MEGA IMAGE are un anunt surpriza pentru romanii din toata tara, iata ce a decis sa ofere gratuit, si ce vor sa primeasca foarte multi fara sa plateasca.

MEGA IMAGE clementine

MEGA IMAGE a pregatit o noua surpriza grozava pentru romanii din toata tara, iar asta pentru ca a decis sa ofere gratuit ceva ce pare sa-i fi innebunit pe multi dintre romanii care au aflat despre ceea ce se intampla. Mai exact, cei de la MEGA IMAGE au pornit un nou concurs care le ofera romanilor posibilitatea de a castiga gratuit 1 KG de clementine in fiecare zi pana la finalul acestui an, si foarte multa lume s-a inscris pentru a castiga premiul.

MEGA IMAGE le cere romanilor sa se inscrie la concursul pentru acest premiu printr-un comentariu pe Facebook si un tag catre un prieten, iar peste 1500 de comentarii s-au adunat pana in momentul de fata la postarea sa. Asta sugereaza faptul ca exista foarte multi romani dornici sa profite de gratuitatea pe care MEGA IMAGE o ofera in momentul de fata, chiar daca e vorba despre ceva departe de obisnuitele sume de bani, sau vouchere de cumparaturi.

MEGA IMAGE: Anuntul SURPRIZA, MULTI Romani Vor Asta GRATUIT

MEGA IMAGE nu vine totusi cu ceva complet nou in materie de concursuri pentru romani, iar asta pentru ca am vazut de la Kaufland, sau Carrefour, lucruri similare oferite pentru romanii din toata tara. Acum MEGA IMAGE vine cu ceva similar, si puteti castiga macar clementine pentru o luna si cateva zile, deci veti avea suficiente pentru a le imparti prietenilor si rudelor de Craciun, mai ales ca acestea sunt oferite ca si cadouri, sau chiar decoratiuni.

MEGA IMAGE le spune romanilor ca doar pana pe 29 noiembrie se pot inscrie in acest concurs pentru a castiga clementinele pe care le pune la bataie, astfel ca nu aveti extrem de mult timp la dispozitie pentru a profita. Desi cei de la MEGA IMAGE au lansat acest concurs acum, el nu este singurul de care putem profita in momentul de fata, iar asta pentru ca mai exista si altele pentru toti romanii din toata tara, si sunt mai bune.

MEGA IMAGE are pentru toti romanii inclusiv concursuri in cadrul carora ofera bani, sau vouchere valorice, si acestea sunt deasemenea disponibile in cadrul website-ului sau, astfel ca puteti afla acolo toate informatiile de care aveti nevoie.