Opera Mini til iPhone med flash-understøttelse præsenteret på MacWorld 2010

Opera meddelte i løbet af denne dag, at under konferencen MacWorld 2010 i år vil præsentere noget, som jeg som indehaver af iPhone Jeg troede aldrig, jeg ville se Opera Mini kører på en iPhone og mere end det, vil det også have støtte blitz! Støtte for blitz det er et tabu indeni Apple og enhver repræsentant rystede tilbage ved ordene "blitz"Eller"Adobe” og ejerne af iDevices nærmer sig grænserne for tålelighed i forhold til afvisningen af ​​dem fra Apple at introducere flash-understøttelse i iPhone OS.

Alligevel Opera vil præsentere Opera Mini kører flash på iPhone mere i ideen om at promovere deres produkter fordi Apple vil sandsynligvis aldrig acceptere at indsætte AppStore en sådan ansøgning, medmindre den vil blive foretaget "by the book", under overholdelse af bestemmelserne iPhone SDK. Men håbet dør ikke her, Google vendte sig imod Apple med anvendelse Google Voice Mobile foretrækker at distribuere det igennem Cydia efter sit afslag pr Apple og det var alligevel meget succesfuldt blandt brugerne, mange af dem jailbreakede bare for at drage fordel af applikationen.

Hvad tror du, vil præsentere Opera en applikation, der endelig vil give os det, vi har ventet på så mange år, eller er det bare en marketingstrategi?

15 KOMMENTARER

  1. -marketing…vor sa forteze mana lui apple sa bage flash oficial pe iphone si normal sa castige si ei milioane din asta :))

  2. Din cate stiu eu pe segmentul mobile Opera este cel mai mare jucator, prin versiunile Mini si Mobile.
    Multi producatori au ajuns sa ofere Opera ca alternativa. Recunosc ca si consider ca o mare parte a deciziei a fost motivata de publicitatea gratuita oferita de acest release, dar daca au ajuns sa faca o versiune functionala inseamna ca au mai avut si alte lucruri in cap. Pentru ei, Iphone reprezinta o piata de desfacere imensa. Plus ca, daca este adevarat chiar nu vad un motiv de a fi impotriva acestei mutari.

  3. ca in orice domeniu in ultimul timp, marketingul e foarte important. eu as zice ca nu face dreapta ceva fara ca stanga sa nu stie,dar cel mai important e sa acem beneficii NOI, utilizatorii. restul…povesti

  4. ar fi tare ca sa procedeze ;a fe ca cei de la apple …asta ar insemna razboi impotriva lui apple va dati seama ce ar insemna sa avem opera cu flash direct in cydia??

  5. Ca intotdeauna adevarul e undeva la mijloc, prezentarea e programata saptamana viitoare si dupa ce o vor face vom sti mai multe.
    Demonstratia oricum va fi pe un iPhone jailbroken si daca va fi functionala eu sper sa o lanseze in Cydia, sa vedeti atunci cum va creste numarul utilizatorilor care fac jailbreak.

  6. scuze vrioam sa zic sa procezece ca cei de la google…..adik sa si vanda aplicatia prin cydia …ar fi o bomba in lumea aple

  7. O sa ajnga toti sa si vanda aplicatiile in cydia si o sa i lase pe astiade la apple cu buza umflata din cauza incapatanari lor nu inteleg de ce nokia te lasa sa faci ce vrei pe telefonul lor si nu numai daca ai scos un telefon capabil sa faca ce face un iphone care deja le a intrecut pe toate de ce sa i rectrictionezi functiile asta nu intreleg io……..o sa ajunga cydia mai tare decat appstore si o sa ajungem sa cunmparam aplicatile din cydia asa cum stim deja google si a bagat aplicatie in cydia o sa mia fie multi ca ei…..si o sa ramana apple singuri,…..ca prostii

  8. @stefan nokia nu a bagat nici o restrictie si ce a ajuns?sa se blocheze mereu si sa i se dea restarturi?sa intri virusi in ele?asta vrei si de la iphone?

  9. as este seby dar aici ai dreptate dar cand ma refer la restrictii este vorba doar de cele pe care un telefon ca iphone nu le are activate de producator adica de exemplu de ce nu ne lasa sa ne gestionam melodile la fel ca pe un nokia adica sa o trimit prin bluetooth sa le pun la ringtones sa le sterg…..de ce nu da voie trensmiterea prin bluetooth si multe altele care cred k nu au legatura cu blocarea telefonului…..sunt etlefoane pe piata care costa 200 ron si au bluetooth….cum te ai simti cand iti iei un telefon de 20 milioane si nju merge bluetooth? la functiile de baza ma refeream ….ca de restu se ocupa cydia…

  10. Apple scoate foarte multi bani vanzand melodii prin iTunes, daca le`ar da posibilitatea utilizatorilor sa le transmita prin BlueTooth ar scadea dramatic vanzarile, la fel e si cu aplicatiile si etc.
    Toate limitarile de pe iPhone sunt facute pentru a mentine fluxul continuu de dolari in conturile Apple.

  11. da asa este dar este singurul telefon care nu are bluetooth…de fapt singurul brand care blocheaza bluetooth doar pentru motivul asta….noron cu ibluenova…..dar daca ar merge itunes in romania as cumpara cu cea mai mare placere melodii….dar atata timp cat oferi spre vanzare un telefon in romania si nu i dai posibilitatea de a putea cumpara melodii din itunes este si normal sa le iei prin bluetooth….chiar daca le poti baga in itunes mie mi ar fi placut sa le cumpar…..hai k deja sunt offtopic….