iPad kan forudbestilles

Kort efter Apple a introdus optiunea pentru pre-comandarea iPad-ului, si din cate se pare pot fi comandate ambele versiuni de iPad insa deocamdata pre-comanda este disponibila doar pentru teritoriul DIN, distribuirea modelelor WiFi only va incepe pe data de 3 aprilie. Din pacate Apple permite comandarea a doar 2 iPad-uri per persoana si asta vine sa confirme zvonurile ca Apple ar avea probleme cu stocul pentru luna aceasta.

Selv Apple permite pre-comanda si pentru modelele 3G, acestea vor fi distribuite abia la sfarsitul lunii aprilie cand vor incepe si vanzarile pe plan international.

Daca locuiti in DIN og du vil have en iPad puteti face o pre-comanda de aici. So, cine isi ia un iPad?

OPDATER : Modelele de iPad care au si 3G vor fi distribuite la sfarsitul lunii aprilie in DIN dar si in urmatoarele tari : Australia, Canada, Elvetia, Franta, Germania, Italia, Japonia si Marea Britanie. Deocamdata nu se stiu preturile pentru fiecare tara in parte insa Telia Denmark a scapat o lista de preturi in luna ianuarie asa ca pentru tarile Europene doritorii ar putea avea in vedere lista de preturi de her.

Accesoriile pentru iPad disponibile pe site-ul Apple vor fi disponibile incepand cu 3 aprilie, exceptie facand tastatura pentru iPad care va fi disponibila incepand cu 20 aprilie.

7 KOMMENTARER

  1. Am vb cu un amic din SUA, si cand a auzit ce vreau, mi-a spus ca asta e cadoul lui pt mine de ziua mea. Asa ca atunci cand vine, o sa va pun la curent cu totul. Am ales unul de 32 cu wi-fi.