Tordenvejr RC2 – afkode basebånd 05.12.01?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bSFP-V_2w7Y[/youtube]

Aveti mai sus un video cu cea mai recenta versiune a Tordenvejr, un  program pentru Windows care dupa developerul sau, ar trebui sa faca atat jailbreak pe firmware 3.1.3 pentru iPhone 3GS cat si decodare pentru basebånd 05.12.01, insa dupa cum se vede si in video iPhone 3G este lasat deoparte, nu se stie daca doar in privinta jailbreak-ului sau si a decodarii.

Alligevel MuscleNerd a sagde in repetate randuri atat pe blogul oficial al Tordenvejr ca respectivul program este 100% fals si ca nu ar trebui sa ne bazam pe acest program ca o solutie de jailbreak/decodare.

Eu momentan sunt de acord, dovezile faptului ca Tordenvejr functioneaza sunt mult prea putine, insa pana una alta asteptam versiunea “finala” a programului.

17 KOMMENTARER

  1. Eu m-am uitat dupa ei exact din momentul in care au anuntat ca vor sa deblocheze BB 05.12.01
    In momentul asta eu cred ca sunt pe bune tipii 🙂

  2. Eu m-as baga sa incerc, doar nu o sa-mi arda telefonul, si oricand pot sa-i dau restore ca oricum sunt pe 3.1.3

    Parca as mai astepta putin… Oare chiar nu a incercat nimeni ? … Sa ne spuna si noua cineva merge…. nu merge…

  3. @radu_h: Deocamdata nu au facut public programul, dar probabil il vor face curand si atunci vei putea testa. Cel mai rau lucru care se poate intampla este sa iti infectezi calculatorul cu cine stie ce virusi, telefonului nu prea vad ce i-ai putea face.

  4. Se pare ca baietii care se ocupa de proiect au distrus 2 iPhone-uri, nu stiu cat de adevarat sau nu e ceea ce spun ei insa e de luat in considerare pentru cei care vor sa testeze programul : http://twitter.com/thunderst0rm
    @kendo 0: Greenpois0n nu decodeaza nimic, doar face jailbreak complet terminalelor cu tethered si posibil va face jailbreak si pentru firmware 3.1.3.

  5. @for pokker:

    Daca va uitati atent, prima data cand arata ecranul telefonului, sunt 3 puncte albe pe homescreen, dupa jailbreak sunt doar 2. Cum jailbreak-ul nu sterge iconitele e clar ca sunt 2 telefoane diferite…