Nye billeder med Tom Clancy's: Splinter Cell Conviction og X2 Football 2010 teaser-video

cirka Tom Clancy’s Splinter Cell : Conviction am vorbit intr-un articol anterior, insa ieri Gameloft a dat publicitatii cateva imagini noi cu scene din jocul ce urmeaza sa apara in curand in AppStore, facand totodata precizarea ca in cursul zilei de astazi au pregatita inca o noua surpriza pentru fanii seriei, asa ca daca asteptati lansarea acestui joc nu plecati prea deprate pentru a afla ce are Gameloft forberedt for os.

Iata noile imagini cu Tom Clancy’s Splinter Cell : Conviction :

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1mKhk-qnSoc[/youtube]

X2 fodbold 2010 este dupa cum ii spune si numele un joc de fotbal pentru iPhone/iPod Touch ce urmeaza sa fie lansat in AppStore de catre X2-spil undeva pe la sfarsitul acestei luni. Eu am fost foarte incantat de X2 fodbold 2009 deoarece la momentul lansarii avea o grafica foarte bine lucrata, control bine pus la punct si per total am pierdut multe ore incercand sa castig fiecare meci.

Din trailer-ul de deasupra se paote observa ca versiunea din acest an nu este cu nimic mai prejos, totusi daca video-ul nu va convinge puteti sa incercati X2 fodbold 2009 pe care o puteti cumpara din Ro AppStore for 1.59 € fra her.