iPhone OS 4.0 beta 3, ikke så fantastisk

iPhone OS 4.0 beta 3 este disponibil de aproape 2 saptamani si trebuie sa recunosc ca Apple face pasi mari pentru a aduce pe iPhone foarte multe dintre functiile care exista in momentul de fata pe alte terminale mobile, insa pentru utilizatorii de iPhone aceste functii sunt disponibile doar prin intermediul jailbreakeregelværk.

Lista de noutati o gasiti in articolul dedicat acestui subiect, astazi voi vorbi despre 2 lucruri care nu mi s-au parut atat de grozave in iPhone OS 4.0 beta 3. Primul lucru care ma deranjeaza este ca acest nou beta a venit cu un baseband update care din pacate a incetinit rau de tot viteza de navigare pe internet, atat prin WiFi cat si prin reteaua 3G, defapt navigarea prin reteaua 3G a revenit la “viteza” pe care o avea inainte sa fac update la beta 1. Al doilea lucru il reprezinta faptul ca 3GS-ul meu se misca mai greu cu beta 3 end med firmware 3.1.2/3 de exemplu, chiar si navigarea prin meniu este usor mai greoaie, nu e ceva chiar usor sesizabil insa la o folosire indelungata se observa si pentru mine asta e un lucru ingrijorator deoarece s-ar putea adeveri ceea ce am spus eu, adica Apple va limita iPhone 3GS atat la functionalitate cat si la rapiditate odata cu lansarea iPhone OS 4.0/iPhone 4G.

Inainte sa ma acuzati de cine stie ce va spuna ca aceasta parere este complet subiectiva si se bazeaza pe experienta proprie cu 3GS-ul din dotare, e posibil ca pe alte aparate situatia sa fie alta sau altii sa nu sesizeze/aiba aceleasi probleme.

Totusi ar fi interesant sa aud si parerile altora care au instalat beta 3, voua cum vi se pare aceasta versiune beta?