Orange promoverer iPhone 4

For et par minutter siden modtog jeg beskeden til venstre via SMS fra Orange, og jeg blev informeret om, at iPhone 4 "snart" vil blive bragt til Orange, og at jeg skulle skynde mig og registrere mig på deres hjemmeside for at være den første til at vide, hvornår iPhone 4 ankommer til Rumænien.

Jeg kan godt lide, at Orange i år "lugtede" potentialet i iPhone 4 og besluttede at promovere den i Rumænien, selvom det er via SMS til sine egne abonnenter indtil videre, men det, der interesserer os mere, er datoen for, hvornår iPhone 4 kommer til Rumænien ikke at udfylde den formular, fordi iPhone 4 i øjeblikket sælges hurtigere, end den bliver produceret, og lanceringen i Rumænien kan være "snart", altså om et par måneder.

Jeg har allerede været vidne til en mulig udsættelse af lanceringen i Canada, Australien og New Zealand, så et land som Rumænien ville være meget let at udskyde i betragtning af, at iPhone-salget i vores land bestemt er meget lavere end i andre lande i verden.

Jeg er sikker på, at Orange-repræsentanter læser denne blog, så jeg beder dem fortælle os udgivelsesdatoen og muligvis prisen i stedet for "muligheden" for at tilmelde mig et nyhedsbrev, jeg vil have en iPhone 4, og jeg vil foretrække at få den fra Orange (og jeg ved, at der er nok af jer, der foretrækker at betale den samme pris for en iPhone hos Orange end i Frankrig), men hvis Orange ikke annoncerer udgivelsesdato og mulig pris før den 24. juni, hvor iPhone 4 går på udsalg, så vil den helt sikkert miste mange potentielle kunder .

21 KOMMENTARER

  1. Va fi la fel ca si 3G pe vremuri, l-am cumparat din Italia mai repede decat sa apara in RO 😉 Si ieftin si never locked 😉 dar acest iPhone 4 nu is merita banii asa ca mai bine astept sa apara HTC Evo 4 sau ce ne promite Motorola de cateva zile 😉 Chiar daca am banii si pt 2 buc iPhone 4 tot nu cumpar 🙂

    Pe vremuri nu prea era de unde sa alegi dar acum….. alegerea e mare

  2. Orange cu mesajele lor la fiecare ora.

    sunt obositori si plictesc lumea.

    iar cu preturile lor astronomice.iar ii aud cu "iphone incepand de la 100E cu abonamente de 50-60E.

    parca l-ar da degeaba,ei asa ii fac reclama.CHILIPIR.

  3. or sa piarda 10-20-100 de clienti insa grosul melteanului roman care vrea si el iPhone sa fie in trend cu fitele il va lua tot de la Orange………..li se falfaie astora de la orange ca sunt 100-200 de pesoane nerabdatoare sa-si cumpere un iPhone imediat…….pe naiba. Ganditi-va numai cati romani si au facut abonament pentru un iPhone in ultimul timp de cand au scazut preturile la 3GS. Ei de astia sunt interesati, astia noi, multi si prosti. Nu aia putini de la inceput care oricum majoritatea sunt destepti si nu isi fac abonament ci il iau la liber, lor nu le convine treaba asta ca vaca trebuie mulsa si cum majoritatea se muta pe Vodafone cu ele dupa ce le cumpara nu mai au de unde mulge, de aia nu le dau asa usor la liber ci au intaietate contractele noi pentru abonamente de 2 ani………

  4. Nu cred ca vor amana lansarea. Vor avea acelasi model ca anul trecut. Livram 200 de telefoane, atatam masele iar pe restul ii punem sa astepte 1-2 luni. Eu am avut noroc si l-am primit in prima zi, la lansare prin curier,dar un amic a renunta cand i-au spus ca trebuie sa astepte minim 30 zile. Anul asta l-am comandat in Franta. Neverlocked. Ajunge pe 25 IUNIE !

  5. @eu: Stai linistit ca ei aveau iPhone 3GS la 99 de euro in ofera dar stocul era gol deci nu au vandut prea multe. E adevarat ca ei obtin grosul din abonamente si nu de la cei care le cumpara la liber si in final vor anunta ofertele abia pe la sfarsitul lui iulie daca nu chiar mai tarziu, am observat ca Orange FR/UK au afisat ofertele iPhone 4 la 4 zile dupa deschiderea pre-comenzilor, deci e o companie cam delasatoare.

    @Dan: Da, dar tu stai in Franta si l-ai putut comanda acolo, noi in Romania nu putem comanda din nici o tara in care se comercializeaza iPhone 4.

  6. in orice tara ai locui, nu poti comanda decat din store ul acelei tari, asta daca exista unul. El probabil locuieste in Franta sau are pe cineva acolo. Cu un card francez si o adresa unde sa vina terminalul rezolvi imediat problema, same for UK ………..

  7. Nu cred ca este vre-un prestator de servicii in lumea asta care sa NU VREA sa-si multumeasca clientii. Daca nu ar fi intarziat livrarile din partea APPLE, in mod categoric ORANGE ar fi onorat comenzile inainte de a fi puse 🙂 adica ar fi avut stoc, nu? Faptul ca cererea e mare inseamna ca e un produs complex de calitate superioara la un pret bun. Astfel, APPLE nu mai face fata tuturor comenzilor. Deci, nu are rost sa ponegresti pe nimeni! Iar legat de preturi, recomand vizitarea site/ului at&t si orange.ro. Parca ii vad pe americani ca isi fac cetatenie romana, doar pt a-si achizitiona un smartphone la cel mai bun pret, cu un pachet de servicii, nu numai complet, ci indestulatir. De ex la Orange pretul iPhone 3GS cu un abon de 29 euro costa 99 euro si folosesti in jur de 1700+300 minute 900 sms si 1000MB internet. Iar, la americsni cu 55 dolari abonament cumperi 3GS-ul la 145dolari dar vorbesti doar 400 min in retea si ai 200MB pt internet. NO COMENT !!! BRAVO ORANGE !!! eu sunt fooooooarte multumit de 3GS-ul meu si de abonament 🙂 SI CAND V-A SOSI IPHONE 4 SIGUR V-A AVEA CEL MAI BUN PRET DIN LUME

  8. @Marius: ….si noi suntem "foooooarte multumiti" ca are cine sa-i "pupe" atit…ce ne-am face fara voi …laudatorilor….auzi : vine americanul sa cumpere iphone "la cel mai bun pret din lume" si "indestulator "din romanica…lasa-ne…lasa-ne….

  9. tinand cont de ce s-a intamplat in lume in prima zii de pre-comenzi mai devreme de sfarsit august – inceput septembrie nu o sa apara in ro

    @Marius: impusca-te cu orange-ul tau cu tot 🙂

  10. @for pokker:

    Gresit ! Nu stau in Franta. Il poti comanda de pe apple.com/fr/ cu un de credit romanesc si livrat la o adresa din Franta. Asa am comandat si 4 IPad-uri pt colegi din State. Mai mult contul de iTunes este cont romanesc. Functioneaza perfect atata timp cat adresa de livrare este din tara respectiva. Apropo cine spune ca nu poti comanda mai mult de 2 Ipad-uri pentru un singur cont cu card se inseala. Eu am luat doua wi-fi si 2 3G.

  11. @LiviuStef:

    O lucra baiatul la Orange :). Si eu am abonament la Orange, dar de 3 Euro :)) . Folosesc in schimb datele pe telefon pt care platesc 11 🙁

  12. @for pokker: e normal asta zaone, nu conteaza de unde e cardul banii pot veni de oriunde (conversia din lei in euro se face automat). Daca exista curierat in extern cum e si in intern probabil nu conta nici adresa..