iPhone 4 har også problemer med kameraet

Efter problemerne med signalet og dem med skærmen, har vi nu nogle oplysninger, der indikerer, at iPhone 4 har en problem og med 5 megapixel kameraet, kameraet, der indtil videre har vist sig at være en stærk side ved terminalen. Problemet er, at visse billeder taget med iPhone 4 har en gul eller grøn farvetone, som du kan se på billedet ovenfor, og dette problem kan skyldes en dårlig kalibrering af iOS 4.0. Dette problem opstår kun, når billeder tages indendørs i svagt lys uden blitz, så vi taler helt klart om et softwareproblem, som Apple kan rette i en senere softwareversion.

Jeg var forbløffet over kameraet, der blev introduceret i den nye iPhone, og jeg syntes, det var meget bedre end resten af ​​kameraerne, selv med flere megapixel, monteret i andre smartphones, men efter at have set billedet ovenfor, blev jeg lidt skuffet, og jeg synes, at Apple fremskyndede udgivelsen af ​​iPhone 4 for meget. Dette hastværk førte til udgivelsen af ​​en terminal med både hardware- og softwareproblemer, problemer som helt sikkert vil sætte deres præg på Apples image.

16 KOMMENTARER

  1. O sa se faca de ras cu asta pacat de apple mai ales ca au cel mai vandut terminal de pe piata …sper ca noile loturi de iphone sa aiba deja reparate problemele astea…

  2. ZăOne, am tot respectul pentru munca ta de pe site, dar părerea mea este că nu ar trebui să fii asa de influențabil la fiecare stire pe care o găsesti pe site-urile de gen.

    Prin ceea ce faci esti jurnalist si ar trebui să încerci să fii neutru si să lasi cititorii să facă comment-uri pro sau contra la un articol.

    De exemplu, am fost dezamăgit la cât de usor ai crezut stirea aceea cu Steve care îi spune unui nobody să ia o vacanță, etc., chiar dacă mai târziu ai pus un update că se poate să fie falsă stirea.

    http://www.zaone.ro/2010/07/01/steve-jobs-ii-spun...
    Ca jurnalist, ar trebui să verifici sursele si să folosesti bunul simț dacă unele stiri par trase de păr. Cum îți inchipui ca un CEO ar putea răspunde la un client că "Retire, relax, enjoy your family. It is just a phone. Not worth it."??? Cum crezi că ar putea spune asa ceva despre un produs propriu când stie cu siguranță că orice ar spune sau scrie ajunge pe net în următoarea secundă?

    Încă odată, asta este doar părerea mea despre anumite articole scrise de tine, dar în general facu treabă foarte buna, asa ca keep up the good work.

    Dan

  3. Probabil iti dai seama ca puteai sa scrii asta in articolul stirii respective sau in cel unde am scris ca dialogul ar puea fi un fals si nu AICI unde NU EXISTA NICI O LEGATURA cu ce vrei tu sa spui.

    In caz ca nu ai observat foarte multe site-uri de profil au preluat stirea aia si anuntul ca ar fi un fals a venit azi prin departamentul PR al Apple, asa ca nu-mi spune ca nu verific sursele cand toti scriu acelasi lucru. Cat despre bun simt, ma astept sa spuna orice Steve Jobs.

  4. Mai dane aici e un loc unde ne putem exprima liber, inclusiv proprietarul, adica zaone si parerea lui, eu unul, vreau sa fie cat se poate de subiectiva, asa poti vedea exact ce gandeste fiecare, aici nu avem nevoie de o deontologie jurnalistica scortoasa. Bineinteles ca nu toti care citesc stiri despre pb iphone nu cred chiar tot, dar asta nu impiedica pe nimeni sa comenteze cum vrea, inclusiv moderatorul. Aici nu suntem la tv.

  5. alta stire care poate fi falsa ! oricum mersi ca incerci sa ne arati totul ! dar multe chestii pot fi scoase din partea concurentei ! parerea mea

  6. Eu cred ca Dan e fustrat tare… suparat tare….. obosit tare……. Frate tu chiar pe fiecare articol tre sa lasi comenturi ciudate… lasa omul ca se descurca…. Si apropo zaOne tine-o tot asa. e destul de tare blogul tau

  7. Mersi, se gaseste cate unul plictisit sa provoace lumea la cearta si cred ca voi renunta la atitudinea mea pasiva de pana acum si voi sterge anumite comentarii din start.

  8. ZăOane, este primul comment pe care l-am postat, am văzut că mai este cineva tot Dan care a postat ceva în stirea cu Vodafone, normal nu sunt singurul, dar tu poți verifica după adresa de email… nu?

    Nu sunt un frustrat, nici plictisit, mi-am spus si eu părerea, dar se pare că critica doare chiar dacă am si dat de înțeles că este o critică constructivă si chiar apreciez ceea ce faci aici pentru ca sunt fan Apple si am avut norocul să dețin si să lucrez numai pe produse Apple din 1996 încoace asa că un blog românesc despre una dintre hobby-urile mele nu poate decât să mă bucure.

    O să continui să citesc blogul tău, dar mă abțin de la orice comment.

    O zi bună la toată lumea.

  9. Iti multumesc pentru ca imi citesti blogul, ma bucur ca iti place si iti accept critica, insa tu ai ales un mod acid de a ma critica si mi s-a parut normal sa iti raspund la fel. Eu am acceptat critica tuturor pentru ca nu sunt perfect si stiu asta, dar cand replicile devin acide si sunt acuzat pe nedrept de anumite lucruri simt nevoia sa ma apar.
    BTW, numai prin felul in care imi scrii nick-ul imi dau seama de atitudinea ta aroganta. Respecta pentru a fi respectat.
    Hav en god dag.

  10. Salut ZaOne! E super tare blogul tau, imi plac stirile ce te tin in suspans si criticile la commenturi consider ca sunt adecvate. Nu ar trebui sa-l asaltam cu asta, totusi nu e un simplu fan al produselor Apple, ci se staruie sa faca ceva mai mult pentru noi toti! Ginditi-va cit e de frustrant sa auzi asemenea vorbe cand depui atita efort! In rest… go on!