Selvstudium: Jailbreak enhver iPhone/iPad/iPod Touch med redsn0w på iOS 4.2.1 (Windows og Mac)

Udviklerteam a frigivet beta 4-versionen af ​​jailbreak-programmet redsn0w 0.9.6 og med dens hjælp kan du jailbreak iOS 4.2.1 og bruge Cydia. Dette jailbreak er TETHERED (det vil sige, hvis du slukker telefonen, bliver du nødt til at gentage jailbreaket). redsn0w 0.9.6 beta 4 vil jailbreake for:

  • iPhone 3G - løsgående;
  • iPhone 3GS (gammel bootrom) – løsgående;
  • iPhone 3GS (ny bootrom) – tøjret;
  • Iphone 4 - tøjret;
  • iPod Touch 2G (npn-MC – bechi bootrom) – løsgående;
  • iPod Touch 2G (MC – ny bootrom) – tøjret;
  • iPod Touch 3G - tøjret;
  • iPod Touch 4G - tøjret;
  • iPad – tøjret;
  • Apple TV –  tøjret.

Opdater IKKE, hvis du har brug for afkodning, fordi du IKKE vil være i stand til at afkode terminalerne!

For at lave denne tutorial skal du have den seneste version af iTunes 10.1 installeret på din computer, ellers vil processen IKKE fungere! Fremgangsmåden er identisk for både Mac OS X og Windows.

Jeg advarer dig om, at programmet er DÅRLIGT lavet, jeg kæmpede et stykke tid på iPhone 4, indtil det lykkedes mig at jailbreak. Generelt går jeg i stå, når jeg uploader ramdisken.

Trin 1

Download iOS 4.2 til din terminal fra her.

Trin 2

Opdatering til iOS 4.2.1 fra iTunes – Jeg advarer dig igen om, at du vil stå uden afkodning!

Trin 3

Download redsn0w 0.9.6 beta 4 derfor.

Trin 4

Tilslut terminalen til pc'en. dÅbn redsn0w(hvis du har Windows 7, anbefaler jeg at bruge redsn0w i kompatibilitetstilstand med Windows XP), tryk på knappen Gennemse, vælg den tilpassede iOS 4.2.1 ipsw, der blev downloadet i trin 1, og tryk på Næste. redsn0w vil implementere udnyttelsen og gå videre til næste trin.

Trin 5

Check Installer Cydia og tryk på næste.

Trin 6

Nu skal du indtaste telefonen i DFU MODE. Luk først terminalen, tryk derefter på Næste, og redsn0w viser dig, hvordan du indtaster telefonen i DFU-tilstand.

  • hold tænd/sluk-knappen nede i 3 sekunder;
  • uden at slippe tænd/sluk-knappen, tryk på Hjem-knappen i 10 sekunder;
  • efter at de 10 sekunder er gået, skal du slippe afbryderknappen, og telefonen skulle allerede være i DFU-tilstand, og redsn0w vil begynde at implementere udnyttelsen.
  • Hvis alt fungerede, og jailbreaket blev implementeret, skulle du have dette billede vist i redsn0w.

Trin 7

Når du har sat telefonen i DFU-tilstand, begynder redsn0w at implementere jailbreaket. Det er muligt at redsn0w sætter sig fast, i dette tilfælde skal du holde Home + Lock-knapperne nede på samme tid, telefonen nulstilles, den starter op i systemet, og du skal gentage processen fra trin 4.

Hvis alt går godt, bør du have en jailbroken iPhone og følge med for at kunne bruge Cydia denne tutorial.

107 KOMMENTARER

  1. pe iphone 3g merge infect softul,dupa jailbreak cand vrei sa treci de la o aplicatie la alta se crashuieste si-ti apare lockscreen-ul
    ma asteptam la alte performante din partea acestui soft 🙁

  2. Auzi zaone daca faci update la 4.2.1 cu umbrella pentru iphone 4… face update de baseband? nu merge ca la 4.1 sa nu faci update de baseband?

  3. @zaone Salut, am si eu o intrebare, am un iphone 4 jaibreak-uit cu ceva prograe in el cam 50% cumparate sau free 50% pirat. Acum, daca fac update si jaibreak pierd cei 50% pirat sau sincronizez cu itunes si sunt la loc?

  4. @zaone , daca vrei sa nu se mai blocheze , dai clk dreapta pe redsn0w > properties > compatibility > run this program bla bla > Windows 95 > apply > ok.
    si dai sa ruleze Run as administrator. si nu se mai blocheaza.(cel putin la mine nu)

  5. prN,recomanzi sau nu sa-i fac update?Am un 3G cu4.1,jailbreak(i-am facut pana la urma desi la un moment dat nu mai voiam 🙂 ) si sunt foarte multumit de cum se misca .Eu am 4.1,un prieten tot pe 3G are 3.2 si mie parca imi merge mai bine decat lui.

  6. Zaone as vrea si eu sa te intreb care e faza cu unlocku, nush daca mai sti povestea mea, am si eu un 3Gs 3.1.3 si deja de mult visez si eu la un update dar problema e ca telefonu il am din state si am nevoie si de unlock. Nu am salvat din pacate nici SHSH, mai exista sanse si pentru mine?
    Tak for hjælpen.

  7. Nu eram lamurit pana acum cu jailbreak-urile tehtered/ untethered. GOT IT!!! Tethered e naspa. Nu poti porni iDevice-ul decat conectat la PC cu Redsn0w-ul.

    Sper sa apara ceva semitethered sau untethered fiindca asta il poti pune doar pe un iPad sau ceva care il tii acasa. Fereasca Dumnezeu sa ti-l pui pe iPhone ca daca te-a lasat pe undeva prin oras … pana acasa e bibelou (nu-l poti porni).

  8. Salut zaone, am un iphone 3gs bootrom vechi, cu ios4.1 pe el si jailbreak cu limera1n, nu ma intereseaza decodarea, oricum il folosesc pe orange. Spune-mi te rog daca e ok sa ai fac jailbreak cu redsnow, adica daca functioneaza totul ok pe el, cu 4.1 nu am avut nici o problema, daca crezi ca nu e ok mai bine mai astept. Astept raspuns, mersi mult.

  9. Ok, mersi mult de raspuns, atunci o sa astept o alta solutie de jailbreak, oricum sunt foarte multumit cum merge 4.1. Salutare.

  10. Salut ! Am un iphone 3g 3.1.2 .Ce OS 4.xx mi`ati recomanda?Sau ar fi mai bn sa raman la 3.1.2 ?

    Am facut jailbreak cu jailbreakme.com iar in cydia primesc erori la descarcarea unor fisiere precum :”Connection timed out”, “Cannot find source..” care ar fi problema? nu pot sa descarc nimic din cydia.

    Multumesc astept raspunsuri

  11. @Marian : la iPhone 3GS cu bootrom vechi cu redsn0w ai jailbreak la 4.2.1 untethered. Eu am bootroom nou ca altfel faceam de mult. 🙂

  12. […] Solutia de jailbreak pentru iOS 4.2.1 a fost amanata deoarece Cydia nu era inca optimizata pentru a functiona cum trebuie pe aceasta versiune de iOS, insa de indata ce a fost publicata multi utilizatori au constatat ca performantele aplicatiei au fost simtitor imbunatatite. Daca Cydia era inainte aplicatia pe care cu greu o deschideai gandindu-te la faptul ca ai de asteptat o vesnicie pana incarca toate informatiile, ei bine lucrurile s-au schimbat cu aceasta noua versiunea  Cydia si totul e mai rapid decat in versiunile anterioare, singura problema fiind de ordin grafic. […]

  13. am iphone 4 cu baseband 03.10.01 am facut jailbreak cu redsnow, totu ok, am instat in cydia am instalat toate updateurile care mi-au aparut, si dupaia a dat reboot, dupa reboot nu a mai intrat in cydia. ce e de facut?

  14. salut..am un ipod touch 2g 4.2 mc model..am incercat toate metodele de jailbreak si n-a mers niciuna..ma puteti ajuta va rog?

  15. Salutare Zaone, un prieten vechi al site-ului tau 🙂

    Am si eu o intrebare legata de iPhone-ul meu 3G care are in prezent 3.1.2. Se merita sa trec la un 4.1.2 si eventual sa ii fac un Jailbreak ? Voi putea folosi Cydia ? Din cate am citit pentru 3G este untethered.

    Cum as putea revenit la un 3.1.2 la loc daca nu sunt multumit de cum se misca pe 3G un 4.1.2?

    På forhånd tak!

  16. Well pentru 3.x nu ai nevoie de SHSH deci de revenit e usor. Daca ai nevoie de unlock atunci trebuie sa treci la 4.2.1 cu un custom ipsw. Daca nu ai nevoie de unlock atunci poti deschide iTunes si poti face restore linistit.

  17. Hej,

    Am un iphone 3G 8 GB cu versiuena de soft 4.2.1,am incercat sa fac restore cu tutorialul de pe siteul vostru si nu am reusit imi apare ca verifica updateul cu apple si dupa imi da o eroare si atat.exista vreu posibilitate sa reusesc sa fac restore-ul la 4.0.1.?

    tak

  18. mie imi da eroare scrie asa :
    “Your device is actually a newer (fixed) model!
    Although you indicated that your device was not a fixed model , it’s indentifying itself as one
    Please re-run the program , but indicate that you have a newer (fixed) model

    Identification error !”

    Ce e de facut help plz

  19. pe 3gs boot nou, e varza.
    – din prima faza cydia e doar o iconita care nu porneste si e de culoare alba
    – daca instalezi sbsettings nu-ti mai porneste telefonul decat cu restore
    – daca ai wifi activ, dupa max 1 min, de cand intra in standby se dezactiveaza, si se reactiveaza daca atingi butonul de home sau power.

  20. ca tot a adus aminte @Ionut M de wifi sa se opreasca … am iphone 4 cu vers 4.2.1 cu jailbreak, si se opreste wifi-ul nu l-am cronometrat da undeva intre 5 min si 10 min… ma streseaza cand las ceva la downloadat din installous trebuie sa ii tot aduc aminte ca sunt eu langa ca sa nu se opreasca wifi-ul

  21. Dupa ce am facut jailbreak la 4.2.1 la un i4 cand dau start tethered imi apare no service la semnal.. cand dau restore fara jb merge, dar dupa jb nu mai merge.. vreo idee cineva?

  22. salut zaone ,cu ce pot sa fac jailbreak la un 3gs .4.2.1 -firmware 05.15.04 bootrom vechi? astept raspunsul tau, multumesc

  23. am iphone 4 cu versiunea 4.1(jalibreak-uit),as vrea sa trec la 4.2.1(in cydia am salvat shsh pt 4.2 beta3)pt ca am ceva probleme cu senzorul de proximitate,cam ce ar trebui sa fac?stima

  24. Salut. Am luat un iphone 4 azi cu 4.2.1 codat pe vodafone romania (dar am cartela vodafone). Mai este nevoie sa strabat pasii 1 si 2 sau intru direct in paine cu redsnow pentru a face jailbreak

  25. mie nu-mi gaseste nici un custom ipsw cand dau browse in folderul ala cu iOS 4.2.1 🙁 ce trebuie sa fac? precizez ca am un iphone 3gs 32 GB, versiune OS 4.2.1 instalata, ciferele 3,4,5 din serie sunt 937, cel care mi l-a dat mi-a zis k telefonul e neverlocked. cum Doamne sa ii fac jailbreak? VA ROG FRUMOS AJUTATI-MA 🙁

  26. primi 3 pasi i-am facut. al 4-lea nu am reusit pt ca nu gaseste
    custom ipsw-ul iOS 4.2.1 descarcat la pasul 1 🙁 ce pot sa fac?

  27. asta era problema. merci mult de tot >:D<. nu o sa fie blocat telefonul daca ii fac jailbreak? ala de unde l-am cumparat mi-a zis k e neverlocked

  28. l-am facut, nu s-a codat. mi-a aparut iconitza aia cydia. imi zici te rog acum ce e de facut? sau ai undeva ceva tutorial cu ce urmeaza?

  29. salut am un iphone 4 a venit din SUA de nou cu versiunea 4.1 am facut jailbreack,dupa ce am facut jailbreack am salvat shsh’ul (ceea ce cred ca este o greseala acum am impresia ca nu mai pot face restore la versiunea 4.1)am incercat dupa aceea sa fac un restore si nu ma lasa imi da eroarea 3194 am incercat dupa aceea sa pun 4.2.1 incepe sa booteze apare marul pe iphone si pe la jumate se blocheaza nu mai face nimic am stat asa 30 de minute si degeaba .te rog invatama si pe mine ce trebuie sa fac.Multumesc.

  30. salut,am un iphone 4 cu 4.2.1 (blocat pe vodafone romania) nu am inca cartela microsim ca l-am luat acu seara. telefonul era sigilat,nu stiu cum sa-l activez,se poate cu jb? mi-am taiat cartela dar imi spune “insert a valid sim with no pin lock to activate iphone” ms

  31. salut … am si eu nevoie de ajutor … am un ipad 16 gb wifi si am incercat sa ii fac jailbreak … dar cand deschid redsnow` si “apasati butonul Browse,selectati custom ipsw-ul iOS 4.2.1 descarcat la pasul 1” imi zice :
    please select the corresponding IPSW for your current firmware

    ude af stand til at genkende specificeret IPSW

    ce sa ii fac?

    tak

  32. am o problema mi se blocheaza iphonu`l(3gs) la jailbreak cand ajunge la pasul de jailbreak se blocheaza si nu stiu ce sa ii fac ma puteti ajuta va rog?

  33. La Iphone 4 cu soft 4.2.1 redsn0w 0.9.6 beta 4 face jailbreak Untethered ? am modem firmaware 3.10.01..ms

  34. Am si eu o intrebare, si mie mi se blocheaza deblocarea iphone ul la ramdisk si am incercat de 3 ori si tot nu functioneaza. Exista cumva vreo alta posibiltate de unlock?

  35. A, de mentionat, Jailbreak -ul de pe acest site a functionat. si am incercat sa fac unlock prin cydia, dar am firmwire ul 5.14.02 , si nu este compatibil cu acel program. O sa incerc metoda asta si am sa revin cu vesti ! ( desi a mers jailbreak ul firmwire ul a ramas neschimbat, in loc sa se schimbe cu unul compatibil )

  36. […] cand faci JB si dupa faci unlock cu ultrasn0w. uite daca vrei un link care sa te ajute -> Tutorial: Jailbreak orice iPhone/iPad/iPod Touch cu redsn0w pe iOS 4.2.1(Windows si Mac) Originally Posted by razvanrazy Vezi aici. Ultimu cu adevarat bun si pe care poti face […]

  37. Salut , care este ultima versiune de u[date safe care sa mearga jaibrecuit fara probleme ?
    am un iphone negru 3g

  38. Poate ma ajuta si pe mine cineva cu un sfat, am un iphone 3g codat pe o retea de afara, cu 3.2.1(decodat sw) vreau sa-l duc la 4.2.1 care e cea mai buna/simpla varianta?
    Am incercat cu snowbreeze, cu redsnow dar cand fac restore dupa ce-l pun in DFU imi da eroare 1601, fac un reset si imi ramane tot la 3.2.1
    deja nu mai stiu ce sa fac, sigura gresesc pe undeva dar ….

  39. hello!
    daca vreau sa fac update unui iphone 3g care are versiunea de os 4.1 la 4.2.1 cum fac? ms

  40. velkommen
    am un iphone 3g iOs 4.2.1 Firmware 05.15.04 si vreau sa fac jailbreak dar nu imi mai merge butonul de power on/off intrebarea mea este daca pot sa trec de pasul 6 prezentat in tutorial
    tak

  41. Buna am un iPhone 3G din Germania versiune 4.2.1(8C148) si Firmware modem: 05.15.04 vreau sa stiu cum as putea sa il decodez sa imi mearga pe cartela de Orange Romania. Am citit o gramada de tutoriale dar mi frica sa fac ceva ca nu cumva sa nu o mai pot folosi sau sa fie deblocat pe Orange!