Lanceringen af ​​iPhone 4 hos Vodafone er på vej

Desi a trecut mai bine de o luna de cand Vodafone a anuntat ca iPhone 4 va fi disponibil in reteaua proprie de magazine, iata ca lansarea se lasa asteptata. Pentru a mentine interesul viu Vodafone a trimis astazi un e-mail tuturor celor care s-au inscris pentru a primi informatii despre disponibilitatea terminalului iPhone 4. Desigur ca acest e-mail nu ofera absolut nici un detaliu cu privire la disponibilitate ci doar reconfirma faptul ca telefonul va fi disponibil “in curand”.

Orange a procedat la fel inainte lansarii iPhone 4 pentru a mentine viu interesul clientilor. Desigur ca in cazul Orange a durat cateva saptamani pana la lansarea efectiva si probabil Vodafone nu va face exceptie iar terminalul iPhone 4 va fi lansat, spun eu, in saptamana dinintea Craciunului.

Pentru ca te-ai aratat interesat de sosirea celui mai ravnit smartphone, afla ca in curand noul iPhone 4 te va astepta in oferta Vodafone.

Liderul telefoanelor de ultima generatie este din ce in ce mai aproape de tine.

Si, cum te-ai abonat la noutati, pastreaza-ti entuziasmul pentru ca urmeaza numai vesti bune!

16 KOMMENTARER

  1. La Vodafone si Cosmote telefoanele iphone 4 vor fi disponibile incepand cu 1 ian 2011. Pana la acea data Orange are exclusivitate pe vanzarea de terminale iphone impreuna cu un abonament.

    Ceea ce se intampla momentan este un exercitiu de imagine si mentinerie a clientilor care sunt tentati sa paraseasca Vodafone/Cosmote ptr Orange ptr a putea achizitiona un terminal iphone.

  2. La vodafone sa lansat acum o luna dar mai mult pt clientii business.dc zic asta pt ca sefii mei au iphone 4 de la vodafone si le au de pe 10 noiembrie. Acum vor lansa pt toti. Si cat de curand se vor lansa la cosmote.

  3. Diferenta intre ei si Orange e ca Orange si-au permis sa faca asta. Telefonul nu mai era disponibil nicaieri, era bataie pe el si lumea il astepta. Acum e deja disponibil la o retea de top, doar clientii fideli vor sta dupa Vodafone pana lanseaza produsul.

    Pe mine m-au pierdut cu ambiguitatea asta. N-am avut de gand sa stau dupa ei pana il lanseaza, mai ales cand aveam telefonul disponibil la Orange.

  4. @Sn0w, exclusivitatea Orange pentru IPhone s-a terminat de ceva timp, inca nu le vedem la Vodafone pentru ca pur si simplu nu exista fizic ci le asteapta si ei sa vina de peste mari si tari.

  5. lol, si or sa vina la vodafone cu un pret de o sa te gandesti, abonament la ei si costa 500euro sau la baieti nou de afara adus si costa 600 fara sa fi legat de un nou abonament…

    aaa si intrebam ieri un angajat de la ei, de ce pe cartela costa 250MB/luna 3.99euro , iar la abonament 4,16euro 250Mb… deci unde e avantajul sa fi abonat? Iar la cartela ce ziceti de 5EURO pentru 3000minute in retea si 75minute nationale pe luna… gasiti abonament sa bata asta ? 😐 Desi sunt clientul lor din 1997 simt ca la venirea T-Mobile ma pierd de abonat…

  6. @Voinea diferenta vine din TVA si la cartela si la ab au fost 3.99 cu TVA, fara vin 3.35 la care adaugi 1.24 respectiv 1.19 😀

  7. @Zaone – Lucrez intr-un corporate si tocmai ce am avut o negociere cu ambele companii saptamanile trecute. Negociere in care am pus pe masa si problema prezentei iphone 4 in oferta corporate si la ce preturi. Raspunsul a fost vag si tot ce va pot spune este ca ambii operatori nu pot face publica oferta din considerente contractuale cu apple.

    @Petre – te inseli amarnic sau esti indus in eroare. Orange nu a pierdut nimic din ceea ce poti numi exclusivitate iphone4 fata de Vodafone sau Cosmote, ptr moment cel putin. Orange a pierdut in momentul semnarii contractului de exclusivitate cu apple, ptr ca din chitrosenie nu au semnat decat pe 6 luni de exclusivitate. Dupa expirarea acestor 6 luni ambi operatori VOD si COS vor putea comercializa in voie telefoane iphone 4.

    Stocurile sunt deja comandate si poate primite al ambii operatori, singurul lucru care ii tine sa nu le dea drumul in ofertele oficiale este timpul ramas din cele 6 luni de exclusivitate a orange-ului.
    Vodafone are deja un stoc de 3gs-uri si iphone4, stoc din care deja au dat clientilor corporate dar “pe sub mana”, nimic oficial.

    Mai jos este evolutia “aparitiei” iphone 4 in romania, se poate deduce f usor strategia — exclusivitatea Orange ar fi trebuit sa inceapa pe 1 iulie si sa dureze pana pe 1 ian…acum nu stiu cat de mult va conta distanta de la momentul in care se vroia aparitia lui la Orange (1 iulie) si momentul aparitiei lui in oferta (24 sept) – poate intelegerea a fost prelungita cu 3 luni poate nu ….

    16 iunie – Orange anunta ca va aduce iPhone 4 in cateva saptamani
    24 iunie – Vodafone anunta ca va aduce in portofoliu cartelele microSIM (ora 11.51)
    24 iunie – Dupa aproximativ trei ore si jumatate de la anuntul Vodafone, si Orange publica un comunicat despre disponibilitatea cartelelor microSIM inca din data de 15 iunie (ora 15.48)
    21 iulie – Vodafone isi instiinteaza clientii ca pot intra in posesia unei cartele microSIM
    22 iulie – Vodafone pregateste terenul pentru noul smartphone de la Apple, aducand in portofoliu modelulmai vechi iPhone 3GS
    27 iulie – Pretul pentru un iPhone 4 ajunge si la 10.000 de lei in magazinele electroIT
    24 sept. – iPhone 4 ajunge oficial in Romania prin operatorul de telefonie mobila Orange
    14 oct. – Vodafone anunta ca va aduce iPhone 4 in oferta sa in urmatoarele luni
    22 noe – Cosmote anunta ca va aduce iPhone 4 in oferta sa.

  8. Urmează sa anunte si la noi luna asta deoarece la Vodafone Ungaria s-a anunțat deja oferta,iar anuntul cu “in curând” a apărut si la ei deodată cel de la Vodafone România.

  9. Mda si mie mi-au zis cei de la Vodafone ca numai de anul viitor vor distribui oficial iPhone 4. Cam nasol, vroiam sa vad cu ce oferta vin ei, poate imi faceam un cadou frumos de Craciun :P.