iPad 2 kunne være en mindre opdatering ud fra et hardwaresynspunkt

Ifølge dem fra iLounge, iPad 2 vil ikke bringe så mange innovationer fra hardwaresynspunktet, som der hidtil er blevet spekuleret i. De citerer kilder tæt på Apple, som siger, at Apple på grund af nogle problemer i fremstillingsprocessen kunne lancere en "mellemliggende" iPad-tablet. De kalder den nye tablet iPad 1.5, fordi den ikke har så mange nye elementer, så de kan kalde den iPad 2, og de anser det for at være et produkt, der ligner iPod Touch 3G (og endda iPhone 3GS), som ikke bragte mange nye ting. " på bordet". Personligt kunne jeg tro på denne teori i betragtning af, at Apple har brugt den én gang før, men hvis det er sandt, så kan det koste dem, især da der er så mange nye tablets på markedet.

To pålidelige kilder antyder, at næste uges "iPad 2"-begivenhed har et seriøst cliffhanger-potentiale - som i, at forbrugerne måske ikke ser den rigtige "iPad 2" i nogen tid. Der er tilsyneladende en vis sandhed i rapporterne om produktionsproblemer med den nye model, og som et resultat er ingen rigtig sikker på dette tidspunkt, hvad Apple vil sende som "iPad 2", eller hvornår.

Dem fra iLounge er enige om, at ovenstående design faktisk er af den nye tablet, men understreger tanken om, at vi ikke vil se så mange nye ting om den. Apple kunne tilsyneladende ikke producere nok iPad 2-tablets og besluttede at fjerne nogle komponenter for at kunne lancere denne mellemmodel i marts i år. Hvis det er sandt, hvad folk fra iLounge siger, så vil lanceringen af ​​iPad 2 være en fiasko, set fra mit synspunkt.

17 KOMMENTARER

  1. Speculatii aberante ! Cand e alba cand e negra ! Iar diferenta dintre 3G si 3GS hmm …a fost foarte mare pentru ca , cunosc si am simtit-o ! Iar daca ce este prezentat in imagine sugereaza a fi iPad 2 it sucks !

  2. Tot bizonetul a dorit webcam, difuzor mai puternic pentru manelizarea la mase, si ceva grafica 3D mai buna. Nea Boc nu avea nevoie de asa ceva, sondajele se vad bine si pe veceha tableta si cred ca 70% dintre detinatori nu au motive de ingrijoare, asa cum si azi un Iphone 1 functioneaza suficient de bine sa nu ai nevoie de capace de sticla…

  3. da dar acuma un 3g cu cydia merge foarte greu pe cand un 3gs cu cydia merfe foarte bine 😉 conteaza si daca iar schimba doar procesorul si ramul … designul sa ramana la fel daca nu pot produce altul …etc :)) zaone nu te mai enerva atata ca orice face apple are succes

  4. Deci problema este Cydia si hardware-ul Apple? Wtf? Pentru un Iphone chior, sa o suni pe bunica, sa defilezi pozele cu gagica si sa ai ceva cu “alu” in buzunar, e suficient. Stiu o gramada de geeks care nu stiu nici 45% din ce poate un Iphone sau Ipad, asa cum stiu o armata care cand vad o consola deschisa de Windows si 3 comenzi se uita ca la Maglavit…

  5. Pai da, diferenta de hardware intre 3G si 3GS, adica ceea ce conteaza.
    Personal as dori de la iPad2 doar sa fie mai usor, iPad mi se pare greu, in rest se misca extraordinar. Si, evident, sa aiba acelasi pret. Pretul e dezavantajul celorlalte tablete.

  6. Nu-mi place cum arata carcasa. Eu am in gand sa-mi achizitionez o tableta cu flash player, deci nu pot decat sa ma bucur ca nu va fii asa performanta ipad 2. Sunt tablete mai frumoase la design.

  7. @ Domnul avocat…si diferenta intre 2g si 3g a fost “foarte mare”. Un 3g un gps si atat. In rest a fost acelasi telefon inapt fara camera video. Oricum pentru mine daca vine aproape neschimbat mesajul meu este : Pricedrop or GTFO! Nu dau banii pe ce trebuia de fapt sa fie primul iPad.

  8. Se aude că problema nu ar fi fabricarea propriu-zisă, ci cantitatea limitată de display-uri de rezoluție dublă (“Retina”) existentă în moment pe piață, care nu permite să fie inclus acest display în iPad în martie, ci abia în toamnă, când cantitatea va fi suficientă pentru a nu se risca o nouă penurie de dispozitive ca în cazul iPhone 4 și iPad (1), unde producția abia a făcut față cererii.

  9. Io zic sa nu mai fiti pesimisti ptc in mod sigur va fi o evolutie destul de mare asa cum au procedat de obicei. Va avea un tip nou de procesor de la Qualcom pentru a functiona si pe GSM si pe CDMA. Camera frontala pt FaceTime, difuzor lateral mai mare. Iar daca e dual-core sau nu asta vom vedea. Cu siguranta au si vreo surpriza, dar asta e tot farmecul lansarii, nu? Marketing de 5 stele. Ar trebui Boc sa apeleze la ei cand mai inaugureaza vreo 10 km de autostrada.

  10. @zaone: LOL, ziua și zvonul! Dar s-ar putea referi la același lucru, adică probleme la fabricarea … display-ului. Altfel ar fi cam ilogic ca după un an și ceva de producție neîntreruptă de iPad-uri (care sunt în cea mai mare parte identice, ca și tehnologie de fabricație, cu cele noi) să apară subit probleme, taman înainte de marea lansare.

  11. Cine stie, sa nu uitam ca in curand vor fi disponibile multe tablete, poate producatorii au incheiat contracte si cu altii si nu mai ofera atat de multe pentru Apple.