Hvorfor det ikke er tilrådeligt at bruge Gevey 3G SIM-kort

Jeg er sikker på, at du allerede kender til Gevey 3G SIM-kort, med hvilke du kan låse iPhone 4-terminaler op uanset basebåndet. Jeg ved, at mange af jer er interesserede i at købe sådanne kort, men I ignorerer et meget vigtigt aspekt af, hvordan man bruger denne slags kort. Jeg forklarede, at afkodning af din terminal med dette kort involverer at ringe til den unikke nødtjeneste 112, så terminalen har et signal, og kortet kloner en bestemt kode og låser terminalen op.

I USA er der ingen 112, i stedet bliver ethvert opkald til nummeret 112 omdirigeret til 911-tjenesten. Mange ejere af Gevey 3G SIM-kort endte faktisk med at ringe til 911, når de afkodede deres terminaler kun for at blive ringet tilbage af politiet og til blive spurgt, om de har et problem, og hvorfor de ringede. Selvfølgelig bliver et eller to opkald som dette overset, hvis du undskylder og "opfinder" noget, men hvis det bliver en vane, så vær sikker på, at der i det mindste allerede er forberedt en bøde til dig.

I Rumænien ender du højst sandsynligt med at gøre præcis det samme, det vil sige, at du uden at være klar over det, ringer op, som modtager et svar fra en operatør af 112-tjenesten, og så bliver situationen kompliceret for dig. Misbrug af denne service kan i visse tilfælde straffes med bøde og fængsel, så jeg anbefaler dig at være MEGET FORSIGTIG og IKKE at købe sådanne kort i Rumænien. Som jeg sagde ovenfor, vil du blive tilgivet én, to gange, men fra den 2. gang bliver tingene komplicerede.

17 KOMMENTARER

  1. Asa o fi dar sa scoata baieti aia buni odata programul de unlock ca asa au spus dupa ce apare 4.3.1. o sa scoata si ei un program dar se pare ca iau luat somnul.

  2. dar de cate ori este nevoie sa suni la 112 pentru o deblocare ? banuiesc ca odata nu ? sau cartela asta magica suna la 112 de fiecare data cand initializezi un apel ?

  3. mesterik tu chiar ai impresia ca o sa apara unlock de la “baietzii buni” ? probabil o sa apara cu ios5 iphone 5……etc pana atunci eu zic sa nu te amagesti, ei nefiind in stare sa scoata un prapadit de jailbreak untethered pe 4.3 . deci ce sa mai. sincer daca inca mai aveam telefonul codat cu siguranta as fi folosit acest sim cu toate riscurile. n-am auzit ca cineva sa fie amendat , ce sa zic de inchisoara pentru 1-2 apeluri , sincer sa fiu dc sa apelezi mai mult de 1 data daca cartela intradevar functioneaza? atata timp cat nu folosesti numarul de urgenta sa suni zilnic sau saptamanal si doar 1 data pt uz personal . nu vad nicio problema si sigur daca eram in situatia de a sta cu telefonul codat de 6 luni formam acel numar.

  4. Ce sa zic pfff incerc sa imi pastrez increderea ca o sa vina cu o solutie, ZAONE tu ce spui crezi ca o sa mai dureze mult pana la un unlock?

  5. Zaone ce zice globu tau despre unlock :)) ? Si chiar daca …..sunt persoane care apeleaza 112 in prostie si nu au patit nimic …parerea mea ! Lasati-o balta cu astia de la care asteptam unlock 😉 + 1 kl

  6. mai fratilor nu inteleg ce unlock mai asteptati??copii aia va tot minte de aproape 1 an si voi vretzi unlock?nu au fost in stare sa faca pt 3g ultimile bb unlock si voi vretzi dsa faca de ip4…(nu imi zicetzi de ala cu bb de ipad ca e o mizerie de unlock)….ddeci atzi avut bani sa datzi pe ip4 codate dar acum nu mai avetzi 100e sa facetzi neverlock???aaa sau voi santetzi aia care statzi 7 intro garsoniera si vatzi luat si voi iphone sa fitzi in trend ??? avetzi haine originale de 80 lei si va trebuia un iphone sa va datzi smachari??

  7. @KcostyN – Macar avem iphone si bani sa mergem la scoala sa invatam gramatica. Toata stima!

    Gaseste tu pe cinvea sa faca decodare oficiala AT&T , dar scuze, uitasem ca nici macar cei de la AT&T nu vor sa faca decodare oficiala.

  8. Sincer, abuzarea serviciului de urgență pentru a debloca un telefon mi se pare un gest mizerabil. Chiar sunt oameni care au nevoie de ajutor și nu mi se pare normal să stea la coadă după apeluri pentru deblocare.

  9. pentru cei fara abonament (cartela simpla) nu vad nici o problema… daca as avea un ip4 codat as folosi cartela aia, cel putin eu nu inchid/restartez tel degeaba.. aproape deloc dupa ce il configurez, tel actual cred ca il am deschis de mai bine de o luna :))

  10. mai informati-va mai baietii…cand suni la 112 doar apelezi si inchizi..doar 2 secunde..nu vorbesti cu operatorul de vreo plasare de bomba ceva..sa vina sa te ia de acasa:))

  11. Prieteni , stati calmi.Ce atata cearta pe un apel , care nici macar nu are loc ? Inainte sa adresati injurii la aceste tipuri de apeluri , v-ati pus intrebarea daca aceste apeluri au loc ? Iar raspunsul la intrebarea asta este NU , nu au loc. Pur si simplu apelezi 112 pentru 2 secunde maxim , nici macar nu se realizeaza apelul.Daca esti retardat si nu stii ce inseamna 2 secunde , atunci da , ajungi in situatia in care chiar apelezi serviciul 112,dar sa presupunem ca nu esti.Asa ca , doar apelezi 112 pentru 2 secunde si gata 🙂 ai un Iphone 4 folosibil in orice retea.Cade reteaua , Nu merge 3G , astea sunt alte chestii , care nu se intampla la toti utilizatorii.Intr’adevar 100$ si ai rezolvat problema , dar pana atunci … GeveySim (turbo sim) e la putere , asa ca il puteti incerca fara probleme.Nu va convine Gevey Sim , atunci “go to a store” si lasati-va Iphone’ul la Unlock. Sper ca ati priceput ceva …

  12. perfecta dreptate, doar ca daca urmezi pasii repede pentru apelarea nr. 112 si inchizi repede nu se poate intampla nimic 😉 eu am facut asta de cateva ori bune si totul este OK. 😉 important este sa nu astepti sa raspunda operatorul 😉