BusyBar giver mulighed for hurtigt at skifte fra en applikation til en anden

BusyBar er en ny tweak tilgængelig i Cydia, der giver os mulighed for hurtigt og nemt at skifte fra en applikation til en anden ved hjælp af iOS-statuslinjen. BusyBar viser i statuslinjen kodenavnet på det tidligere åbnede program og giver dig med et tryk (standard) mulighed for at genåbne det pågældende program. BusyBar har intet ikon i Springboard, men det kan ændres ved hjælp af iOS-indstillingsmenuen, hvor det har en dedikeret kategori. Tweak'et fungerer gennem aktivator-plugin'et, så du kan indstille enhver gestus til at skifte til en anden applikation, udvikleren anbefaler at sætte en swype ned.

BusyBar er tilgængelig gratis i Cydia.

5 KOMMENTARER

  1. Deși sunt oarecum offtopic nu pot sa nu întreb dacă exista o statistica privind ponderea celor care au iPhone ( iPad ) jailbroke. Si întreb asta vazand ponderea imensa ( peste 60%) a subiectelor specifice acestui subiect . Trebuie sa recunosc ca eu nu si de aici si scăderea interesului pentru aceasta aplicatie( site) in ciuda entuziasmului de început . Sper sa nu se înțeleagă ca as avea vreo problema cu ceilalți , insa se discuta foarte mult despre probleme care nu mă privesc.

  2. Majoritatea romanilor sunt interesati de jailbreak, cred ca majoritatea celor care detin un iDevice in Romania au jailbreak, dar nu pot fi sigur pentru ca nu exista o statistica si nimeni nu poate face una. Incerc sa acopar tot felul de stiri, cat se poate de multe indiferent daca sunt sau nu legate de jailbreak. Nu am o inclinatie pentru stiri despre jailbreak insa e mai interesant sa citesti despre un tweak sau o functie noua care nu este disponibila in iOS decat despre aplicatia saptamanii din AppStore.

  3. Multumesc pentru răspuns . Deși nu cred ca majoritatea au jailbreak , nu înseamnă ca nu poți sa dai ce știri vrei sau gasesti ca sunt interesante . Poate ar fii util un sondaj privind acea pondere , deși cred totusi ca in principal vizitatorii tai sunt cei interesați problemele mai sus amintite. Succes