Selvstudium: Gendan iPhone 4 til iOS 4.3.1 uden basebåndopdatering

Daca aveti un iPhone 4 atunci va spun de pe acum ca atunci cand primiti eroarea 1013 in iTunes ar trebui sa va bucurati deoarece acea eroare este afisata cand iTunes NU poate face update de baseband terminalului vostru. Pentru posesorii terminalelor blocate, aceasta eroare face diferenta dintre a tine un terminal in sertar cateva luni de zile sau a il folosi pe post de iPod pana cand Dev Team se hotaraste sa mai faca o solutie de unlock. Programul care va ajuta sa faceti acest update fara a actualiza si baseband-ul este TinyUmbrella si va recomand sa il folositi in cazul in care nu va intereseaza PwnageVærktøj eller sn0wbreeze.

Pasii pe care trebuie sa ii urmati sunt simpli, dezvoltatorul programului TinyUmbrella bekræfter ca functioneaza. Nu am avut cum sa testez procedura pentru ca am ultimul baseband asa ca aveti grija ce faceti si urmati procedura pe propria raspundere.

Daca aveti baseband nedeblocabil atunci acest tutorial nu va va ajuta sa faceti unlock.

Trin 1

Descarcati TinyUmbrella 4.3.1 de aici : Windows, Mac OSX.

Trin 2

Descarcati iOS 4.3.1 pentru iPhone 4 de aici.

Trin 3

Tilslut telefonen til computeren, luk iTunes og åbn TinyUmbrella og tryk derefter på knappen "Start TSS Server“. Daca programul va ceere permisiunea de a se conecta la internet, dati-i voie.

Trin 4

tryk på knappen "log", uitati-va in consola(il aveti in mijlocul interfatei programului) si verificati sa vedeti daca TinyUmbrella a afisat vreo eroare. Daca este vreo eroare aparuta reincepeti procesul pentru ca daca veti continua e foarte posibil sa nu fie protejat baseband-ul vostru in timpul update-ului si veti ajunge la noul baseband pentru care nu exista solutie de decodare.

In mod normal in consola ar trebui sa va scrie ca serverul TSS este pornit si sa arate programul exact ca in imaginea de mai jos.

Trin 5

Instalati ultima versiune a iTunes si restaurati la versiunea de iOS descarcata de voi in pasul 2. Tineti apasata tasta shift in timp ce apasati butonul Gendan pentru a selecta versiunea de iOS descarcata de voi, daca nu faceti asa atunci procesul DET KOMMER IKKE TIL AT VIRKE!

Trin 6

Tæt på slutningen af ​​processen vil iTunes vise en fejl 1004 og følgende tekster: "IPhone kunne ikke gendannes. Der opstod en ukendt fejl (1013)." ; "iTunes har fundet en iPhone i gendannelsestilstand. Du skal gendanne denne iPhone, før den kan bruges med iTunes.". TRYKKE "OKAY" så iTunes ikke længere viser fejlene, så gå til næste trin.

Denne fejl er meget normal, fordi dens visning betyder, at iTunes ikke kunne opdatere basebåndet. Kort sagt, hvis du får fejl 1013, så virkede processen, og hvis du ikke gør det, så virkede processen ikke.

Trin 7

Daca vreti sa faceti jailbreak atunci trebuie sa introduceti terminalul in DFU Mode intai. Daca nu doriti sa faceti jailbreak atunci apasati doar butonul Fix Recovery din TinyUmbrella.

Pentru a introduce terminalul in DFU Mode urmati pasii de mai jos :

  • hold tænd/sluk-knappen nede i 3 sekunder;
  • uden at slippe tænd/sluk-knappen, tryk på Hjem-knappen i 10 sekunder;
  • efter at de 10 sekunder er gået, skal du slippe afbryderknappen, og telefonen skulle allerede være i DFU-tilstand, og redsn0w vil begynde at implementere udnyttelsen.
  • Hvis alt fungerede, og jailbreaket blev implementeret, skulle du have dette billede vist i redsn0w.

Dupa ce ati introdus terminalul in DFU Mode urmati denne tutorial pentru a face jailbreak.

Daca aveti nevoie de decodare atunci denne tutorial va va ajuta.