iPhone 4S med design som iPhone 4 findes i iTunes 10.5 beta 9

     I går Apple frigiver iTunes 10.5 beta 9 for iOS-applikationsudviklere og i programmet blev opdaget de første officielle referencer vedrørende iPhone 4S. Enheden er opført på listen over terminaler, der genkendes af iTunes og har ikonet for en iPhone 4 CDMA, så det er meget muligt, at den nye iPhone kommer til at ligne iPhone 4 og hedde iPhone 4S. Apple lancerede iPhone 3GS for 2 år siden med et identisk design som iPhone 3G, men med anden hardware.

     I år ser tingene ud til at være det samme, fordi iPhone 4S kunne have en 1 GHz dual-core chip, 8 megapixel kamera, 1 GB RAM, men den kunne ligne iPhone 4. Disse oplysninger får mig til at glemme den 4 tommer skærm, som jeg en og mange andre, vi havde forventet til den nye enhed, men vi forstår, at navnet iPhone 4S er valgt af Apple til den nye enhed. På tirsdag finder vi ud af, hvordan den nye iPhone ser ud, men ifølge iTunes 10.5 beta 9 kan enheden designmæssigt vise sig at blive en skuffelse.

OPDATER: Tilsyneladende fjernede Apple iTunes 10.5 beta 9 fra portalen dedikeret til udviklere efter offentliggørelsen af ​​nyheden om iPhone 4S, så de oplyste oplysninger kunne bekræftes tirsdag.

UPDATE 2: iPhone 4S blev officielt præsenteret af Apple, du kan finde den her.

42 KOMMENTARER

  1. Eu nu cred ca apple o sa schimbe prea multe la design, deoarece asa poate sa obtina de la furnizori preturi mai bune( prin numarul mare de comenzi)

  2. Pana marti cred ca o sa mai apara cel putin doua articole pe net cu designul sau cu ceva banuieli despre iPhone 5….pana atunci mai bine asteptam sa avem ceva concret…

  3. Eu eram sigur….oricum apple nu a zis nimica de iphone 5…..voi restul ati presupus ca asa ceva o sa iasa, nu e ca au facut ei o gluma sau ceva. Eu cred ca 95% va fi lansat un nou model de iphone identic cu iphone 4 numai ca are hardware-ul mai bun….si sincer va avea succes.

  4. succes?? nu ma joc call of duty pe un telefon ca sa am nevoie de super ultra mega viteza, necesar cred ca era un ecran mai mare ,i4 s misca destul de bine

  5. Eu totusi cred ca se va numi iPhone 5. 4s nu suna prea frumos :P.
    Chiar daca va ramane designul de la iPhone 4, poate va avea ecranul mai mare 😉

  6. Daca nu va scoate un iPhone cu ecran mai mare, sa iasa de pe piata!!! Tot ce are nevoie publicul in momentul asta e un telefon cu display mare.

  7. Greu de crezut ca apple o sa faca aceias chestie ca si cu 3gs si nu schimba desingul.
    Oricare ar fi decizia noul iphone o sa se vanda la greu, este suficiente sa il faca putin mai rapid sa schimbe camera si o sa aibe vanzari record

  8. Pe mine sincer nu m-ar incanta un ecran mai mare. Ca pana la urma o sa ajungem sa vorbim la telefoane cat ipad-urile. Ar fi ok totusi sa se numeasca 5. 4s suna cam aiurea ce-i adevarat…

  9. E MUSAI un ecran mai mare, altfel nu va putea NICIODATA sa-i ia fata lui GALAXY II !!! Daca batalia are loc numai la interior dar nu si la exterior, iPhone-ul va fi mereu cu un pas in urma tuturor. La urma urmei, orice companie producatoare de telefoane mobile e capabila sa-si faca propriul software.

  10. @Ionut nu orice companie se numeste apple. Cel mai bun ex este ipad2 care nu a adus nimic nou(putin mai rapid, au pus 2camere ieftine si mai subtine) rezultatul a fost cea mai vanduta tableta.
    Este suficient sa schimbe camera si sa puna procesorul dupa ipad2, o sa aibe vanzari mai mari ca iphone4.

  11. Eu cred totusi ca o sa aiba un design diferit. Nu faceau aia carcasele alea diferite degeaba. Ori , se poate sa lanseze 2 versiuni un 4s si un 5.

  12. Eu as fi vrut sa fie mai subtire si sa imbunatateasca naibii, partea de telefonie ca e de tot rahatul.
    Dar se pare ca vom ramane cu aceeasi antena de rahat…

  13. Nu a stat Apple degeaba in tot acest timp, pe cand restul producatorilor scoteau model dupa model. O sa vina cu ceva frumos

  14. Asa e Mihai. Doar nu s-au tampit la cap. Eu zic sa aveti rabdare, cei de la Gizmodo au facut deja si review la iPhone5, stiu baietii ceva… probabil iar au pus mana pe “telefonul din bar” dar nu se risca sa-l mai puna pe net. 🙂

  15. E clar ca exista, nu inteleg de ce se tot crizeaza lumea pe aici. Pana si AT&T au carcase pt el, iar dimensiunile se apropie de SGS II din pacate.

  16. Surpriza este sa avem I5 si I6 peste cateva zile 😀 Vad ca trendul se mentine, juniorii vor lopeti de 4″, batranii nu au bluejeans, ca sa incapa in buzunar si raman la formatul obisnuit 😀

  17. de ce ar schimba designul actual care este perfect cum l a prezentat steve
    daca mareste display ul la 4 e suficient

  18. 4s vine de la 4″ si “s” de la super speed:))))),99,9%identic ip4,numai k va avea cam 8mpx,dualcore,powe543mp2/545,si sar putea 1gb rami si uitasem:p,poate varianta de 64;)

  19. Poate o sa mai faca inca o versiune beta pt itunes de aceea au scos-o de la download si o sa apara cu referinte pt iphone 5. Sa speram ca vom avea si iphone 5 dupa atatea barfe

  20. Parerea mea este ca nu renunta la piata celor care au i4 pt ca nu multi isi vor schimba tf care este ok hardware pt un alt i4 imbunatatit. Deci sigur vor veni si cu un produs total nou.

  21. Seamana a istoria pc… orice pc ruleaza office, deci suficient. Gameri cumpara avioane sau console dedicate. I4 e suficient, pentru lucrul normal, ca telefon cu inteligenta. I5 ma sperie cu consumul bateriei, ca la Samsung probabil…

  22. Sincer cred ca vor aparea doua modele noi, iar eu i-mi voi face upgrade la cel cu display mai mic 4s intrucat pt mine dimensiunea i4 este cea potrivita.

  23. iPad 2 are autonomie dubla fata de iPhone 4 totusi dar are si un ecran mai mare. Stai linistit, in nici un iPhone nou nu a scazut autonomia, nu se va intampla acum.