Google forbereder sig på at frigive en Gmail-applikation til iOS

    Serviciul de email al companiei Google este unul dintre cele mai populare de pe piata insa din pacate in iOS nu avem o aplicatie care sa ne ofere toate functiile sistemului celor de la Google si nici nu avem notificari push pentru mail-urile primite. Aplicatia Mail a iOS-ului ofera un set limitat de functii, aplicatia web pentru GMail este accesibila doar din Safari si multi posesori de iDevice-uri s-au simtit neglijati de catre Google. Ei bine totul s-ar putea termina in curand deoarece compania Google pare sa pregateasca lansarea unei aplicatii GMail pentru platforma iOS.

Google is on the verge of launching their native Gmail app, multiple sources tell me. In fact, I believe it has already been submitted to Apple for review. If it gets approved, it should be out soon. And I think it’s going to be approved.

    Un editor al TechCrunch siger Google are o aplicatie GMail pregatita pentru lansare in App Store si ca exista sanse ca ea sa fi fost trimisa deja la Apple pentru aprobare. Aplicatia aduce o interfata asemanatoare cu cea din imaginea de mai sus, aduce priority inbox si posibilitatea de a marca email-urile ca favorite, deci functionalitate aproape completa pentru utilizatori. Desigur ca deocamdata nu se stie cand aceasta aplicatie va ajunge efectiv in terminalele noastre insa cert este ca ea exista.