En god måde at overbevise brugere om at købe iPhone 4S

   I går fortalte jeg dig, at MuscleNerd lykkedes at få adgang bootrom af baseband-chippen i iPhone 4S og nærmer sig lanceringen af ​​en oplåsningsløsning til denne terminal. Mirakuløst nok er iPhone 4S den eneste enhed, der har en sådan baseband-sårbarhed, og jeg er overbevist om, at den næste Dev Team-oplåsningsløsning kun vil være til iPhone 4S. Det vides ikke, om de har afkodningsmetoder til iPhone 3GS/4, men til 4S har de opdaget en og udvikler den nu.

   Selvom iPhone 4S sælger godt, og Apple promoverer den kraftigt, kunne udviklerteamet øge salget af iPhone 4S-terminaler. En sådan enhed kodet på et bestemt udenlandsk netværk er meget billigere end en solgt fabrikslåst op, og hvis der bliver opdaget en oplåsningsløsning til den, så vil mange brugere blive fristet til at købe enheden. Den lave pris og fristelsen til at have den nyeste iPhone vil generere en stigning i salget for Apple, og her skal vi takke dem fra Dev Team, som ser ud til at have en god marketingstrategi.

   Jeg tror, ​​at denne mirakuløse opdagelse af en udnyttelse kun i basebåndet i iPhone 4S er langt fra tilfældig, og jeg tror, ​​at mange ikke-afkodebare iPhone 4-ejere vil forblive skuffede.

13 KOMMENTARER

  1. Daca vor reusi sa publice jailbreak pt 4s, voi fi tentat sa imi cumpar unul. Am mai trecut odata prin experienta unlock-ului si nu vreau sa mai am de-a face cu astfel de situatii.

  2. mda … fix la asta m-am gandit cand @MuscleNerd a postat asta pe twitter :))) eu sunt sigur ca nu o sa scoata nimic pentru iPhone 4 in legatura cu unlocku’ … poate Siri …. poate

  3. Ced ca mai multi cumparatori vor avea odata cu jb pentru iphone 4s decat cu unlock-ul. Din ce am vazut multi nu vor sa schimbe 4 pe 4s si mai degraba asteapta iphone 5.

  4. Eu pariez pe vrajeala. Potriveala dracu, cum reusesc ei sa gaseasca doar pentru ultima versiune…Desi nu ar fi neaparat ilogica, tot sunt convinsc a fie bat campii fie pur si simplu sunt mana in mana cu marul si lanseaza vrajelile astea.

  5. bineinteles ca nu este accidentala “vulnerabilitatea” este oferita de Apple pe pe canale speciale care sa nu duca la ei …se repeta faza de anul trecut cand ziceau ca nu au gasit exploit decat ptr ip4 celelalte idevices fiind lasate deoparte , moment in care geohot le-a stricat planul de marketing. Din pacate acum geohot este scos din joc …

  6. Eu nu cred in asemenea povesti 🙂 ! Haideti sa nu ne grăbim ! Si oricum un telefon locked in ziua de azi mi se pare cea mai mare prostie ! Asta in caz ca îl folosesti doar pe rețeaua ta nefiind luat din afara ! Sfatul meu este sa va luați telefoane neverlocked si sa nu stati după unu si după altu pentru ca chiar dacă Dev Team scoate unlock pentru 4S la următorul update îți iei bye de la soluție

  7. Eu cred ca nu vor scoate nimic pana nu apare 5.1 update. , daca divulga acum secretul la urmatorul 5.1 baietii vor indrepta eroarea. Asta inseamna ca cei d la Dev au muncit degeaba. Asa ca abea dupa ce apare noul update o sa ne asteptam la ceva noutati , pana atunci nu ne ramane decat sa speram cs 5.1 apare cat d curand

  8. Eu cred ca nu vor scoate nimic si se va repeta povestea din primavara cand a fost unlock pentru iphone 4, dar doar pentru un singur telefon…

  9. Mda,jailbreak fara restore aproape egal cu 0. Degeaba am jailbreak daca odata si odata vei dori sa faci un restore din cine stie ce motiv si aceasta nu se poate,fiind nevoit sa fac update la iOS actual la acel moment. Adio jailbreak,adio unlock. Deci intâi restore(SHSH functional) si apoi restul. Parerea mea.

  10. De la a zice pana la a face mai e cale multa. Stim cu toti ce solutii geniale de unlock au scos dev team in ultimul timp. Cine mai pune botu’ la vestile astora e clar naiv…

  11. Vă înțeleg dezamăgirea, dar cinismul nu are rost.

    Motivul pentru care MuscleNerd a găsit vulnerabilități mai ușor în baseband la iPhone 4S este faptul că 4S vine cu un baseband nou.
    În 4S au schimbat procesorul 3G de la unul făcut de Infineon (între timp achiziționată de Intel) cu unul Qualcomm.
    Au făcut asta pentru a avea un singur telefon care funcționează atât pe standardul european (GSM/UMTS/HSPA) cât și pe cel american (CDMA/EVDO).

    Vechiul baseband folosit în modelele precedente este mult mai solid pur și simplu pentru că este vechi, testat de-a lungul timpului.

    Orice software nou are probleme mai multe și mai ușor de găsit decât un software vechi.

    Asta e explicația, nu e nici o conspirație la mijloc.