Siri Toggles giver dig mulighed for at styre iOS med Siri, den er tilgængelig i Cydia

  Siri Toggles este un tweak ce va fi disponibil in curand in Cydia si ne va permite sa activam/dezactivam anumite setari ale iOS folosind asistentul personal Siri. Prin intermediul acestui pachet avem posibilitatea de a activa/dezactiva o conexiune Wi-Fi/Bluetooth sau chiar conexiunea de internet a cartelei pe care o utilizam. Totusi tweak-ul permite setarea nivelului luminozitatii ecranului sau aflarea adresei IP ori activarea modului avion. Deocamdata tweak-ul este in versiune beta disponibil in acest repo: http://cydia.ovihost.com si eu unul am avut ocazia sa il testez iar imaginea de mai sus dovedeste ca el functioneaza.

  Deocamdata comenzi precum Enable/Disable Wi-Fi/Bluetooth/Cellular Data sau Change brightness to xx% vor efectua acele operatiuni insa pe viitor mult mai multe comenzi vor fi disponibile.

17 KOMMENTARER

  1. Am instalta Siri Toggles 1.0b2, vorbescu telefonu ii spun comenzile tale de mai sus, si tot imi da eroare (ip4 – Spire )

  2. @solea Am impresia ca iti trebuie un Siri complet functional ca sa iti mearga aceste toggles-uril. Eu am sa incerc sa fac un proxy server si sa folosesc ori spire ori i4Siri. Sper sa mearga.