Cydia og de fejl, der dukkede op i processen med at installere tweaks og applikationer efter jailbreaket med Absinthe

Cydia-logo

   Du gjorde jailbreak med Absinthe, du har åbnet Cydia og bemærket, at du ikke kan installere tweaks og applikationer, fordi du modtager fejl under installationsprocessen. Nå, problemet har en årsag, som jeg talte om tidligere, og det har at gøre med, at Cydia-serverne er overbelastet i øjeblikket på grund af den meget høje trafik. Efter udgivelsen af ​​hver vigtig jailbreak-løsning skal Cydia-serverne håndtere den trafik, der genereres af hundredtusindvis af iDevice-ejere, som ikke kan vente med at installere tweaks og applikationer.

   Problemerne er normalt løst på få dage, men i mellemtiden vil du have nogle problemer med at installere pakker eller tilføje kilder, så det ville være bedre at være tålmodig.

32 KOMMENTARER

  1. Eu nu am astfel de probleme. Doar ca am încercat sa instalez folderenhancer si facea crash in continuu nu stiu ce. Am încercat sa fac restore dar nu mergea nici pe 9a405 nici pe 9a406, nici pe Mac nici pe Windows. Pana la urma l-am scos din recovery mode cu un program de Windows, si imi arata ca e in safe mode. Am văzut apoi ca era pana la urma la 9a405, deși înainte era la 9a406. Si am scos tweakul respectiv. Dar o problema nerezolvata încă este Safari. Nu apare cu negru, ci cu albastru, si face crash imediat aproape… Any help please?:)

  2. Dupa jailbreak by an abut nicio problems singura dupa installer a safari download manager nu functiona safari dupa dezinstalare titular merge perfect cu mici buguri la lockscreen.

  3. Am avut si eu parte de unele neplaceri. Erori in timpul instalarii unei surse sau diferite tweak-uri.
    Cum zice Alejandro, Safari crashing si icoane albe dar am dezinstalat ce am băgat din cydia si am dar restart si totul e ok. Cum zice Zaone, serverele sunt super busy si de asta avem parte de erori in timpul instalarii. Trebuie sa mai așteptăm sa se “linisteasca apele” si o sa fie ok. Gânditi-va ca JB a ieșit de 2 zile si nu va mai panicati. Singurul lucru pe care l-am facut cu JB-ul a fost sa îmi transfer niște filme si carti pe iPad. Have patience guys.

  4. La mine pe 4S am tot intampinat de 2,3 ori probleme cu springboardul îmi da exit safe mode ii dau restart cum îmi apare dar iar reapare problema dupa câteva rr sau dezinstare la ultimul twick instalat si revine, dar mai am
    Si erori când doresc sa instalez alte twickuri si da eroare cu serverul dar deh mă gândeam ca o fi de la suprasolicitare. Dar ce mă deranjează este ca la teme nu exista teme pt. 4S si majoritatea pt. 4 mie îmi da eroare. Sper ca se va rezolva de cydia. Oricum ms pentru stire!

  5. La mine doar problema unor iconite albe , dar dupa respring isi revine si totul merge OK pana acum. Parca mai bine decat la iPhone 4 dupa jailbreak. Bateria tine bine . In 6 ore (noaptea trecuta) a scazut doar 2 % . Good Job Pod2g & team!P.S.: Doar ca in iTunes imi arata ca are in memorie la other 0.8 gb, si aveam 0.45 gb inainte de jailbreak cu CLI. La voi cum e Other-ul in iTunes ?

  6. @zaone : Salut!Poti sa imi spui te rog daca e normal ca dupa jailbreak la 4s sa nu imi mearga the bigboss repo.Am incercat sa sterg “source” si sa adaug din prima pagina de la cydia prin “more sources”,fara succes.Mersi.

  7. Am incercat,la fel,nimic in sursa.Am si refacut procesul de jailbreak.Deci sa inteleg ca numai eu am problema asta,pentru ca initial am crezut ca e normal,din cauza suprasolicitarii serverelor.

  8. Salutare tuturor. Mi-am facut jailbreak iPhonului 4s acum o zi si in cursul zilei de azi mi-au disparut toate pozele din camera roll (de dimineata pozele le aveam)!!! E adevarat ca inainte de a descoperii pățania, am instalat iphone delivery care nu stiam ca nu e compatibil cu 4s si nefunctionand l-am eliminat iar apoi am vazut grozavia ca din 700 poze nu mai am nici una!! Cum se rezolva “nenorocirea” aceasta ?!?

  9. salutare,am si eu o problema,am scris si pe forum,am facut aseara si eu jailbreak la un iPad 2,totul a fost ok,merg toate aplicatiile,am luat si din Cydia cateva,acum am nevoie si de cateva cu bani.Totul ok pana aici,am vrut sa cumpar iFile,am facut plata din cont de PayPal,a fost confirmat,mi-a aparut si in aplicatie ca este cumparata,dar cand dau sa instalez : “i wasn’t able to locate file for the eu.heinelt.ifile package.This might mean you need to manually fix this package.”
    de unde sa fie problema?si cum o rezolv.

  10. am un iphone 4s si dau sa-i dau jailbreak si nu merge, ramane conectat si nu se downloadeaza jailbreak-ul. stau de mai bine de 15 minute si nu se intampla nimik, nu pot nici sa ies din absinte

  11. zaone..poti sa ma ajuti,as vrea sa te intreb ceva..
    am un iphone 3 gs 8gb,i-am facut update la 5.0.1,jailbreak,unlock cu ultrasn0w…(merge perfect)…intrebarea e: daca string telefonul si-l aprins nu mai imi recunoaste reteaua..trebuie sa intru iar in redsn0w si sa-i dau reebot de acolo,dupa merge totul ok…daca-l sting si-l aprind se duce iar reteaua…exista vre-o setare ceva?..multumesc

  12. Am un iPhone 4S, am facut downgrade de la 6 la 5.1.1, am facut jailbreak cu Absinthe 2.04. La momentul de fata totate softurile de jailbreak (inclusiv redsnow) raporteaza device-ul ca fiind deja cu jailbreak. Totusi nu pot lansa Cydia, se inchide automat. Stie cineva o solutie?

  13. Din fericire este foarte posibil daca faci la momentul potrivit, am facut update la 6 downgrade la 5.1.1 in aceeasi zi sau cel putin la scurt timp … update la 6 am facut la 1h dupa lansare oficiala in intunes – la momentul de fata cred ca nu mai este posibil …. important e ca aparatul e acum cu versiune 5.1.1. … totusi desi am jailbreak cydia nu functioneaza … exista o metoda sa reglez doar acest lucru?

  14. Dragoș… Si mie mi sa intamplat asa cu tel unei prietene dar am facut reset la tel ca si cum atunci l-ai fi scos din cutie. A trebuit sa il activez din nou si cand am incercat sa ii fac JB (din nou) mi-a dar un mesaj in care imi zicea ca operatiunea de JB nu a fost terminata si ma intreba daca vreau sa continui. Am zis ok si l-am lasat sa isi faca de cap. Dupa aia a fost ok. Încearcă sa faci stergi toate datele de pe tel înainte sa incerci din nou. Sper sa te ajute.

  15. Din pacate am incercat metodele descrise.
    Telefonul a fost si resetat ai recovery normal si indus prin tinyumbrela. Nu am reusit sa il pun in pwned dfu dar am impresia ca nu e disponibil pentru 4s. Ma bate un gand la un downgrade la 5.0.1. (Am in cydia salvate datele). Am incercat odata si am avut eroare… Am sa schimb si calculatorul … A functionat metoda la ipad…nu am incercat snowbreze pana acum … Doar redsnow si absinthe

  16. Salut, de cateva zile am probleme cu cydia . Daca vreau sa caut o aplicatie , nu o gaseste si imi apare API unavailable . Mentionez ca am un ip 4 32g cu softul 4.3.5 . Nu am idee ce pot face