Opfører din iOS sig som \"grimt\"?

  Sandheden er, at jeg er stødt på mange af problemerne præsenteret i disse billeder sendt af en bruger. Desværre var jailbreaket grundlaget for mange, men selv den umodificerede iOS er ikke fri for fejl. Har du mødt andre lignende?

52 KOMMENTARER

  1. salut,te rog ma ajuti si pe mn? ti am pus intrebarea pe pagina cu jailbreak dar nu ai rasp,am un iphone 4,4.3.3 baseband 01.59.00 am incercat cu snowbreeze,redsnow etc…nu vrea sa ia nici un upgrade… 3194 1600 etc….3194 le am rezolvat,1600 am inteles k este cu ireb,la fel,rezolvat…dar ele tot apar… ce pot face? ms frumos

  2. Nu nu am patit. Nu am avut nici erori nici prb cu bateria. Acum e clar ca daca te joci se duce repede. Insa folosita cu luminozitatea la jumatate si in aplicatii normale chiar si cu notificari activate bateria tine suficient.

  3. Mda… Apple care ne promitea experienta unica a browsingului pe ipad… Deabia poate sa redea un episod pe vplay fara sa se blocheze safari… Ca sa nu mai zic si de flash player

  4. Merge perfect fara JB. Nici o problema.
    Sincer nu vad rostul JB. Doar pentru a salva 0.79 euro la o aplicatie si risti un tel de 1 mie euro, fff interesant. Mai Bine iau un android de la Samsung cu 300 decat sa fac JB

  5. IOS 5.1 pe iPhone 3gs fără jb, merge impecabil, chiar nu mă așteptam sa meargă fără lag. Pot spune că se compara cu iPhone 4. Bateria mă tine de dimineața pana seara, si îl folosesc non-stop.

  6. Pe 3g cu jb patesc si eu tot felul de minuni de genul dar pe 4s fara jb merge fara probl. Consider ca jb-ul este in mare parte vinovat de chestiile astea

  7. singura problema cu jb e ca dupa ce descarc orice aplicatie din app store imi apar 4 iconite albe(configurare,fieldtest+inca cateva)

  8. Da am si eu unele erori pe ipad 2 3g , de ex acuma imi apare tastatura pe mijlocul ecranului :))) , dar dau un restart este totul ca nou , si daca stiti cum scap de iconitele albe?

  9. chestiile alea cu bara pe lateral imi facea si mie, dar vine de la Celeste si versiunea mai veche a Sbsettings-ului si Celeste mai facea si chestii din alea ca imi punea Slide to Unlock-ul de la jumatatea ecranului, deci nu am putut sa deblochez iphoneul, de acela l-am sters ( am cautat pe net solutia pentru aceste probleme si am gasit pe mai multi cu asa ceva si multi au scris ca aceasta problema cauzeaza Celeste si SBSettings, versiunea mai noua pentru 4.3.2 nu face asa ceva, versiunea mai veche facea… )

  10. Tot ce vedeti mai sus apare de la CELESTE 100%. . Este un program buguit . Nu-l recomand sub nici o forma . Sbsettings este depasit . Au aparut tweakuri mai bune pt ios 5 care se integreaza in NC si arata mult mai bn si consuma mai putine resurse . Eu am jb de la 3.0 si nu am avut nici o problema . Cu si fara jailbreak , aceeasi experienta.

  11. @MDi cu tastatura pe mijloc o pui tu din dreapta jos a tastaturi o ridici si o cobori cand vrei …. sunt niste linii

  12. dragilor, sanul unei femei cu silicoane nu va tremura niciodata ca unul natural, in cazul tunarii iphone-ului sunt logice astfel de patanii, sunt extrem de izolate astfel de bug-uri in iDevice ne chiuretat… daca var tine bateria 7 zile, v-as intelege osanda ;)))

  13. Eu am jailbreak pe iphone 4 si merge bine. Mai are cateva bug-uri in sensul ca atunci cand il deblochez mi se innegreste ecranul pentru o secunda, dar asta se intampla foarte rar, i schimb merge foarte bine si sunt foarte multumit!

  14. Pb ca mai sus n-am întâlnit , iar legat de IOS 5.1 … pe un iPhone 4 acum mă tine bateria mult mai mult ca pe 5.0.1…evident cu aceeași rata de “butonare”. Din punctul asta de vedere sunt f incantat.

  15. am facut o mare prostie si mi-am facut update la versiunea iOS 5.1 la batranul meu iPhone 3GS si acum am parte de LAG-uri foarte enervante si timp de reactie puturos la toate comenzile inclusiv la pornirea camerei . stie cineva daca voi duce telefonul la un service autorizat imi vor putea face downgrade la versiunea de iOS initiala ? este inca in garantie … va multumesc !