Apple vs Microsoft - hvilket var mere populært i juni? (infografik)

  I denne måned kom Apple og Microsoft med vigtige meddelelser, der vækkede hele internettets interesse. Apple havde WWDC 2012, Microsoft havde sit eget arrangement, men begge virksomheder præsenterede nye produkter og software i juni. Dem fra Apple koncentrerede alt i én keynote, men hos Microsoft var der flere præsentationer, og dette genererede flere diskussionsemner, der gav det større popularitet i juni. I infografikken nedenfor har du en sammenligning angående den interesse, som de to virksomheder genererede i juni, og Microsoft kommer sejrrigt ud.

9 KOMMENTARER

  1. Din pacate (pentru ei mai ales) Microsoft a si starnit interes si apreciere, dar si hohote de ras din cauza prezentarii nu tocmai reusite si nu ma refer doar la freeze-ul tabletei la prezentarea NetFlix parca.
    Pentru Apple e mai simplu, toate produsele/serviciile promovandu-se singure in mare masura, vezi pana la stiri, printre violuri si falimente apar reportaje cu si despre Apple.
    Ei trebuie sa ofere mereu noul standard, pe can restul incearca iar si iar sa prezinte iPhone killer, iPad killer si mai nou MacBook Air killer dar se pare ca produsele astea Apple au mai multe vieti decat Pisicile Aristocrate la un loc :))

  2. Aia care au facut studiul cred ca sunt prosti… Microsoft, in momentul actual o prapadita de companie, sa fie mi puternica decat Apple? Sa se duca sa se culce ca-s niste prapaditi!

  3. @ 2 Este vorba de statistici si este legat de evenimentele organizate de Apple respectiv Microsoft, nimic altceva. Prapadita de companie? :)) esti haios

  4. Microsoft poate trai linistita multi ani de aici inainte doar din licentele Windows si Office…

  5. O prapadita de companie care a vandut peste 600 de milioane licente windows….Nici o licenta mai ieftina de 300$$$,chiar sunt niste prapaditi,care anual fac donatii de zeci de miliarde de $$$$,cred ca si fabrica de ulei din Pascani e mai tare ca ei,multumim fador pentru vasta cultura si opinie.

  6. Zaone..cum se face ca pe un blog dedicat pentru idevice si specializat in idevice nu merg vizualizate poze si clipuri pe un idevice?!
    Incearca sa postezi variante ce pot fi vazute pe dispozitivele despre care vorbesti..
    Tak

  7. Pai ia zi tu de ce ai comentat aici si de ce nu-mi spui exact despre ce vorbesti. Nu pot sa inteleg de ce comentati aiurea la articole care nu au nici cea mai mica legatura cu ceea ce vreti voi.

  8. Yoyo esti un idiot cu capul in cur… Daca nu exista microsoft azi sigur nu mai erai cu iphone in mana ci cu un nokia 1100 cu lanterna sparta!