iPhone 5 med det design, du sikkert gerne ville have Apple skulle udvikle

  Blandt så mange billeder af terminalen, som Apple lancerer til efteråret, er den her et koncept af en iPhone 5 som du sikkert ville have købt uden at sige, at den ikke har nok nyhedselementer til at skelne den fra iPhone 4S.

30 KOMMENTARER

  1. @KFF acea mufa nu este de ethernet,acolo se baga cu adaptor la macbook-uri pentru a se putea baga un cablu hdmi in el

  2. Chiar asa mi-as dori sa arate iphone 5….inca mai sper sa nu fie “lungulețul” acela care tot se vehiculeaza a fi lansat..din pct meu de vedere este oribil !

  3. nu stiu daca e cel mai reusit concept de ip5 de pana acum dar cert este superior modelului care se preconizeaza sa apara in scurt timp pe piata!!!

  4. @KFF,cine da banii pe Airplay Video? Ar fii cel mai bun si util lucru daca ar avea integrat un conector HDMI,sa nu mai folosim tot felul de adaptoare.in rest este urat ca draq…dar vom vedea la momentul lansarii ce si cum.

  5. Cine mai foloseste cabluri cand poate folosi Airplay ? Si de ce nu ar incerca sa promoveze si sa vanda mai bine AppleTv-ul ?

  6. Apple nu poate da cu batul in balta in halul asta. Nu cred ca va arata asa iPhone 5. Teoretic el va avea instalat iOS 6 si nu mai exista aplicatia youtube…se observa o iconita cu acea aplicatie pe ecran. Deci…slabe sanse ca asta sa fie iPhone 5. Cam urat totusi

  7. Si daca materialul folosit la carcasa este integral din metal lichid, chiar ar fi aratat bine in mana mea…

  8. @KFF pentru ca nu toata lumea foloseste airplay, nu toata lumea vrea un AppleTV iar o iesire HDMI era mai mult decat utila. Oricum portul ala este absolut oribil, difuzoarele oribile…

  9. Mie imi place designul mult discutat adica nu acesta si mai ales daca marul de pe spate s-ar ilumina ca la macuri cand ai deschis diplayul….ar fii ceva inedit si te-ai afirma pe strada exact asa cum e mentalitatea Apple

  10. Hej alle,
    Mie-mi place, fiindca deduc ca acest concept nu este mai mare ca 4S-ul.
    Chiar sunt foarte curios cati din fanii Iphone accepta o dimensiune mai mare a noului aparat?!
    Daca tot discutam de unele din cele mai importante caracteristici ce determina cumpararea urmatorului Iphone, ma intreb daca Apple a facut un sondaj intre fani sa afle daca sunt de acord cu cresterea dimensiunii…
    Eu sunt unul din probabil multii iubitori ai Iphone-ului care NU vor vedea cu ochi buni cresterea dimensiunilor totale, ci doar o crestere a displayului.
    Dupa mine cel mai reusit concept este cel prezentat in Noiembrie 2011 de catre nemtii de la Giga.de.
    Cert este ca oricat am specula cu totii pe acest subiect fierbinte, sunt absolut sigur ca nu vom avea nimic real decat la momentul lansarii, insa acest subiect vinde teribil si atrage o gramada de vizitatori, asa ca va mai curge muuulta cerneala pe aceasta tema pana-n 12 Septembrie…

    P.S.: Daca veti da cautare in Google cu literele “ip” , prima optiune deschisa va fii Iphone 5…:))

  11. @Oaky Eu am impresia ca nu toata lumea intelege despre airplay sau appletv si tu esti unul din ei avand in vedere ca tot insisti cu hdmi-ul. Daca tacea…era mai bine!

  12. Ce dezbateti voi aici….nu se va scurge niciodata nicio informatie legata de design, despre ceea ce urmeaza sa se lanseze…NU FARA ACORDUL APPLE. Surpriza va fi in septembrie…degeaba se discuta … Oricum sper sa vina cu ceva nou… Ar fi culmea sa semene 90% cu 4S-ul. Si mai sper sa nu modifice dimensiunile… NU VREAU PALETA, BARCA… mi-ar placea sa mareasca doar dimensiunile display-ului.

  13. Si butonu home unde e?Dau de pamant cu iPhone-u ca sa intru in multi tasking?:)) sau ii fac jailbreak sa pun Activatoru sa faca asta :))

  14. @Alin Cristian
    Ce spunea acolo Andrey are totusi sens, nu o sa cumperi un telefon la care sa fii nevoit sa-i instalezi Zephyr…Ar trebui sa functioneze si fara acea aplicatie..
    Cat despre telefon…oribil.