Her er den største Apple-butik i Asien

  Wangfujing Apple Store er navnet på den største Apple-butik i Asien, den ligger i Beijing, som huser flere millioner indbyggere. Butikken blev præsenteret i går aftes af John Browett, manden med ansvar for Apples detaildivision, og i denne artikel har du nogle billeder fra lokationen. 300 ansatte vil arbejde der, pladsen indeni er enorm, og det er tænkt som et centralt punkt for detail-teamet i Asien, hvor butikken helt sikkert tiltrækker en masse mennesker fra Beijing og det omkringliggende område.

15 KOMMENTARER

  1. Wow super tare !! Dar totuși la noi nu fac un magazin cât de mic doar ca sa cumpărăm si sa putem face shipping din alte tari

  2. Era o banca inainte, exact in aceelasi loc unde este magazinul acuma……oricum e super central in Beijing acuma, inainte cel mai mare apple store din beijing era in Xidan. O sa fie omor acolo:):)

  3. nu cred ca vor veni vreodata apple in tara asta de kkt.nu-si baga apple un magazin intr-o tara de mana a treia si mai mult ca sigur vor pleca si restul firmelor mari care au mai ramas deocamdata la noi.asa se intampla cand majoritatea locuitorilor de aici nici prin vise nu-si poate permite produse de la apple pentru ca nu au bani nici macar pentru modele din anii 2006 sau 2007 dar sa mai cumpere produse din anul 2012.suntem o tara de aproape 18 milioane locuitori iar vreo 10 milioane traiesc la limita sacariei.succes la cumparaturi de la apple store romania

  4. Zaone, e o formulare gresita, sunt milioane intr-adevar, dar nu cateva. Cum ai zice de pilda : “Romania are cateva milioane de locuitori”