iOS 7 – konceptet med et andet operativsystem

  iOS 7 este cea de-a saptea versiune a iOS si de la ea oamenii asteapta extrem de multe noutati, insa nimeni nu stie daca Apple va decide sa le implementeze sau nu. Pana la prezentarea viitoarei versiuni a iOS-ului, avem un nou concept care ne prezinta cateva noutati ce ar putea fi implementate in iDevice-urile noastre si ar putea imbunatati extrem de mult experienta de utilizare. Totul incepe cu un lockscreen in care sunt afisate wallpaper-uri pe intreg ecranul si continua cu modificarea status bar-ului pentru a ne anunta cand ramanem fara baterie pentru utilizare.

  Mergand mai departe ajunge la un lockscreen cu un design usor modificat, un task switcher utilizabil in landscape mode, dar cu preview-uri pentru aplicatiile deschise in background, sau o interfata in care putem accesa rapid toggle-uri ce activeaza/dezactiveaza functiile utile ale iDevice-urilor noastre. Mai jos aveti si restul modificarilor propuse de catre un designer danes, iar eu sper ca Jony Ive sa le vada si sa implementeze, putin diferit, macar o parte dintre ele.

19 KOMMENTARER

  1. din c3e in ce mai mult orice….cade Apple lejer idei de kkt la o conducere de kkt ..saracu Jobs se rasuceste in mormant ce fac retarzii cu inventiile si firma creata

  2. Penibil… In orice caz ar trebuie sa se schimbe mult mai multi oameni din compania Apple ca sa creeze o astfel de “frumusete”, Scott Forstall ar fi incantat daca ar iesi asa ceva :))

  3. Toti cei care comenteaza ca seamana cu Android habar nu au cum arata un Android.
    Singurele lucruri care seamana sunt preview la aplicatiile deschise (care merge si in Portrait) si foldere separate la poze, insa Androidul arata mult mai bine ca prostia asta de ios7 concept.