Hvor ofte bruger du Panorama-funktionen i Kamera-applikationen?

  In iOS 6 Apple a implementat in aplicatia Camera functia Panorama, la care lucra de mai bine de un an de zile si care era disponibila deja in terminalele concurentei si in App Store de mult mai multa vreme. Aceasta functie a facut parte din pachetul de noutati importante aduse de iOS 6, insa toata lumea stia ca este doar “praf in ochii” utilizatorilor care asteptau lucruri interesante, insa au primit ceva ce oricum aveau si probabil nu prea foloseau. Pot spune ca am utilizat functia Panorama doar de curiozitate cand a fost lansat iOS 6, insa de atunci nu m-am atins de ea, si probabil nici n-o voi mai utiliza prea curand.

  Voi utilizati des functia Panorama? Sunteti multumiti de ea?

46 KOMMENTARER

  1. Eu unul o folosesc destul de des cand e vorba de vizitat ceva anume … chiar am facut cateva poze destul de reusite …

  2. Complicat……

    Am aplicatia 360 care face poza mult mai bine dar este foarte greu de folosit (ce’i drept face 360, nu doar panorama)

    In schimb functia nativa panorma este mult mai usor de folosit, insa ies pozele cam urat si nu ma incanta.

    Deci ca sa raspund la intrebare, o folosesc destul de des, deoarece e usor de folosit.

  3. Partea buna e ca, cu Panorama poti face poze de jos in sus si invers, nu numai in lateral, ceea ce multe aplicatii nu au, deci poti face poze si cu zgarie nori etc

  4. Foarte mult o folosesc , chiar si ptr fotografii la zile de naștere , nu toți stau in același loc dar eu ma invart cu iphonul si reușesc sa îi fitografiez pe toți .

  5. Eu am folosit-o de doua ori cand eram in Germania si aveam telefonul de o zi.
    De atunci nu m-am mai atins de ea deoarece nu mi se pare prea necesara si deasemenea nici nu ma gandeasc la functia aceasta cand fac o poza..

  6. baieti, panorama vine odata cu ios6 si nu e doar pt iphone 5 ci si pt iphone 4,4s.
    @zaone…kiar am vrut acum sa o mai folosesc…. siiiiii… imi iese afara:)). bn k n am nevoie de ea

  7. mda.. am folosit-o cand am mi-am cumparat telefonul si am facut update la iOS 6 … de 2 sau 3 ori.. la fel si siri sa ales praful de el… nu prea il folosesc deloc..

  8. Cind ies in natura sau merg in afara tarii fac citeva poze cu telefonul (chestii haioase, locuri care inseamna ceva etc). Undeva la 3-5% dintre ele sint facute folosind functia asta. Poze cu telefonul fac strict pentru ce am de impartasit rapid pe net cu prietenii… Da, eventual prin intermediul “marelui blestem”… Facebook’ul. 😉

  9. sincer este de rahat am avut placerea sa fac o poza cu sony xperia panoramica si esre mult peste ios ca rezolutie…iar cu i5 meu o rezolutie de k2…. scZ pentru vocabular…care nu credeti incercati un sony pe foto panoramic si o sa vedeti..

  10. Am folosit-o destul de des si se comporta mai bine decat ma asteptam. Chiar merge folosita cand esti undeva in natura sau intr-un oras nou.

  11. Eu folosesc panorama, dar am folosit si inainte alte programele care faceau acelasi lucru…imi place sa fac poze si cele panoramice chiar arata bine. Singurul lucru care s-a modificat este ca acum folosesc panorama standard, din telefon si este foarte ok, le imibina foarte bine.

  12. Pt poze panoramice va recomand programul 360 de la Oocipital. Il gasiti in App Store. Ala mi se pare cel mai bun progtam de panoramare!

  13. Sincer eu foolosesc functia panorama foarte des….nu neaparat pe munte ,dar si in park si nu numai..mi se pare o chestie destul de interesanta si paralel de aplicatiile 360% (panoramice) mi se pare cu mult peste functia implementanta in ios 6 , ies mult mai clare si intr-un timp record,nu mai trb sa astept sa incarce fiecare poza facuta ca sa le uneasca….in concluzie este foarte utila pt anumite genuri de oameni…