David Ferrer bliver betalt for at promovere Samsung Galaxy S4, han gør det ved hjælp af en iPhone

  Den berømte tennisspiller David Ferrer blev kontaktet af Samsung for at promovere terminalen Samsung Galaxy S4, men de penge, som koreanerne brugte, kunne bruges til et meget bedre formål. Selvom tennisspilleren fortalte sine 350.000 Twitter-følgere, hvor tilfreds han er med Samsung Galaxy S4 og funktion S Sundhed, hans budskab han kom fra versionen til iPhone af Twitter-applikationen, et tegn på, at den betalte annonce er lige så falsk som de falske anmeldelser bestilt af Samsung i Taiwan.

  Ferrer trak hurtigt tweetet tilbage og genudgav det uden det særlige mærke, der indikerer, at beskeden blev offentliggjort ved hjælp af iOS Twitter-applikationen, men flere følgere ønskede at minde ham om, at han rent faktisk løj. Ferrer er ikke den første berømthed, der begår denne form for bommert i en produktpromoveringskampagne, Alicia Keys og andre berømtheder begår nøjagtig samme fejl, mens de bruger Twitter.

12 KOMMENTARER

  1. Ei sunt platiti sa faca reclama paletei.Cred ca il tin aruncat pe dupa dulap si folosesc iPhone-ul.Cum zicea si in articol, nu e prima oara.Am vazut postare facuta de Samsung Mobile via iPhone.Pot sa-si laude in continuare “fabuloasele” smartphone-uri ca tot iPhone-ul e baza.

  2. Uni nu vor să înțeleagă faptul că iOS este peste orice sistem de operare, orice evoluție ar avea Andoid sau altele. Este adevărat că evoluția celorlalte a fost mai accentuată în ultima perioadă, dar după parerea mea, nu au întrecut iOS și slabe șanse să se întâmple curând.

  3. Mi se pare si normal ca oamenii acestia sa foloseasca iphone, doar au bani si isi iau cel mai bun. Punct. Din pacate, Samsung inca nu intelege ca face jafuri de telefoane, iar celebritatile trebuie platite ca sa le foloseasca, pe cand un iphone este folosit de placere. Asta e viata, pentru bani si ursul … foloseste un S4:

    ” I totally love my S4. It is the best phone ever!!!”
    Sent from my iphone

    🙂

  4. Mai tineti minte ca anul trecut un CEO samsung a venit la petrecerea firmei cu iphone-ul in mana….era o tipa nu mai tin minte numele ei dar poza e memorabila, cum va fi si asta de altfel. Partea si mai amuzanta daca imi aduc eu bine aminte este ca petrecerea era suspect de aproape de lansarea Galaxy S3

  5. E interesant ca multi sesizeaza atat faptul ca sportivul a fost …nu cel mai inteligent (o spun frumos) cat si faptul ca el are iphone. Sa fac eu legatura ? :))

    PS. Da, ca sportiv este foarte bun.

  6. “mesajul sau a venit de pe versiunea pentru iPhone a aplicatiei Twitter”,dar in imaginea respectiva in coltul din stanga sus scrie frumos Ipad,deci cum e pana la urma?

  7. Avand in vedere ca in mijlocul pozei scrie mare “Twitter for iPhone” si tu vorbesti de un scris mic cu iPad(dispozitiv pe care a fost facuta poza pentru a ne demonstra prostia lui Ferrer), ma intreb daca intentionat gresesti, sau chiar nu iti dai seama..

  8. @amfetamin: daca taceai, filozof ramaneai. Stim ca nu iti place astfel de stiri, insa nu cauta nod in papura degeaba.