iOS 7 Indstillinger app – alle nyhederne (video)

[youtube]http://youtu.be/DOwxqVHmyZs[/youtube]

  ansøgning Indstillinger af iOS er den eneste metode, hvormed vi kunne styre de forskellige funktioner i operativsystemet, og i iOS 7 den har et nyt design, men også en omarrangering af elementerne. Det første du vil bemærke er designet, men så vil du se placeringen af ​​menuen Cellular mellem de første rækker af genveje til menuerne, og hvis du ser på klippet, vil du helt sikkert bemærke mange flere ændringer lavet af Jony Ives team. Selvom du kan lide ændringerne eller ej, fortæller jeg dig fra nu af, at de ikke er endelige, Apple kan ændre placeringen af ​​nogle menuer indtil udgivelsen af ​​den endelige version af iOS 7.

21 KOMMENTARER

  1. zaone ai vazut ca la cellular data usage apare si trafic pe roaming , presupun ca nu ai facut asa ceva.

  2. Si la mine apare 114 kb, posibil cand sa activat imessage, stiu ca trimite sms international in uk si poate foloseste si putin trafic

  3. Cred ca este un pic cam devreme, dar o parere/comparatie la consumul bateriei, exista? Am citit pareri cam despre toate functiile, mai putin despre consum. Multumesc!

  4. @Julian aceeasi baterie ca si cu jailbreack pe ios 6.1 pe care il aveam inainte,e ok dar nu te astepta sa mearga nemteste:) e beta si are buguri(proximity sensor,wallpaperul o ia razna cateodata,se blocheaza in meniul settings fara sa mai poti iesi cu butonul home,crash la aplicatii),cam asta am intalnit eu…

  5. O chestie pe care am observat-o in video… Do Not Disturb poate functiona chiar daca telefonul nu este blocat?

  6. tot imi vin cate 3 sms, ca nu am credit suficient pt a trimite sms-ul catre un nr. stii cineva dc? ms

  7. in versiunea curenta, iOS 7 consuma mult din baterie. Ca sa va faceti o parere: cu iOS 6, i5 era incarcat odata pe zi (24h); acum il incarc la aproximativ 12h.

    In rest: am gasit destule buguri (un ex: in editare poza + schimbarea pozitiei telefonului tall/wide duce la disparitia jumatatii de sus a interfetei).

    In final: sunt foarte multumit de el! singurul lucru pe care il doream schimbat era interfata. ma saturasem de 7 ani sa vad aceleasi iconite. Altfel, stiu ca inca este in beta, deci ma astept la multe imbunatatiri.

  8. cum imi pot schimba culoare scrisului de la aplicatii? ( la mine scrisul este alb insa am vazut in niste videouri scrisul negru )

  9. Ceea ce nu gasesc sau a disparut din ios 7 este functia de Reportofon. Poate face cineva lobby la Apple sa o reintroduca!

  10. Nu stiu dace e o problema, dar eu cand activez Cellular Data si 3G si mai scrie numele retelei(la mine Cosmote), sunt scrise niste cifre.. Asa trebuie sau este o problema?

  11. @beb Telefonu incearca sa iti activeze facetime/imessage care se activeaza printr-un sms international.