iOS 7 iTunes Radio - her er hvordan du kan bruge det fra Rumænien

  iTunes Radio er en ny multimediestreamingtjeneste designet af Apple især til iOS 7, men selskabet meddelte, at det i første omgang kun vil blive lanceret i USA, og andre lande vil kunne bruge det i fremtiden. Selvom Apple lover at begrænse funktionaliteten af ​​tjenesten i fremtiden, nu kan du lytte til musik online via iTunes Radio inklusive fra Rumænien. Tjenesten er kun tilgængelig i iOS 7 og som udgangspunkt har du mulighed for at lytte til de forskellige radiostationer, som Apple-firmaet har designet til os.

  At bruge iTunes Radio i iOS 7 skal du registrere en ny Apple-id in iTunes Store USAog denne tutorial vil hjælpe dig med at gøre dette. Du skal ikke betale noget for at registrere dit Apple ID, så efter du har registreret det, aktiverede du det via iTunes og loggede ind med det Indstillinger>iTunes & App Store, kan du åbne programmet Musik og bruge iTunes Radio.

25 KOMMENTARER

  1. Eu doar vreau sa spun caci cu mare placere citesc aproape toate articolele care se publica aici
    Insa ceva timp in urma am dat clik pe o aplicatie sa o download, insa nu am reusit deoarece spunea ca nu ma pot conecta la magazinul store din Romania, eu gasinduma in Chicago, si dupa ce am inchis, automat am fost mutat la sua store

  2. Alternativa ar mai fi ca la contul existent sa ii schimbati regiunea din appstore si coborati in josul pagini Featured si dati pe Apple ID: … -> wiev id -> country/region aici schimbati regiunea si mai dati next … Agree … Si la state alegeti NY si zip 10001 -> next -> done .. Id vostru este setat in america … Mai trebuie sa porniti iradio 🙂 (testat de mine si merge)

  3. Eu doar vreau sa spun caci cu mare placere citesc aproape toate articolele care se publica aici
    Insa ceva timp in urma am dat clik pe o aplicatie sa o download, insa nu am
    reusit deoarece spunea ca nu ma pot conecta la magazinul store din Romania, eu gasinduma in Chicago, si dupa ce am inchis, automat am fost mutat la sua store

  4. Vrei sa spui ca daca am un cont apple SUA existent nu pot folosi itunes radio? Mi se pare o prostie.

  5. Sau daca vreti ceva similar, folositi hotspot shield si ascultati Pandora, Iheartradio sau Songza. Mai nasol ii cand nu iti plac 3-4 piese la rand si serviciile respective nu te lasa sa dai skip de mai multe ori. Sa vedem ce face iTunes Radio…

  6. Eu il ascult acum. E super misto.
    Eu am cont pe Romania si pe SUA. M-am logat cu contul de Ro si dupa m-am logat in App Store cu contul de SUA. Imdediat dupa ce m-am logat pe SUA am gasit in Muzica, iRadio.
    Sunt tare multumit de cum arata si mai ales de muzica. Merita. Bv Apple.

  7. intrebare de nestiutiutor, unde se gaseste acest iTunes Radio ca la mine nu s-a instalat o data cu iOS7

  8. Daca eu ma gasesc oriunde in lume, sa zic in usa, si un frate de al meu poate folosi acelasi acount in ro, in acelasi timp ?

  9. Varianta lui grabiel merge f bine schmbi regiunea la actualu cont in state si merge din prima , cand intri in aplicatie muzici intra automat iRadio ..

  10. Eu folosesc aceasta metoda pentru downloadare aplicatilor din s.u.a ne acesibile romanilor, cu ios 6.1.3 mia mers de cavava ori dupa care nu ma lasat sa imi schimb regiunea, ios7 nu e complect asa ca ne bucuram de oportunitate.

  11. Putem folosi iRadio inregistrati dar fara sa avem iOS7 sau Mavericks? Probabil ca nu, dar in acest caz daca se poate pune un videoclip sau daca stie cineva un link catre functionalitatea iradio a unui user obisnuit

  12. Poate ca gresesc sau poate ca nu am inteles eu bine. Cei de la Apple se lauda cu un serviciu de radio? Un radio care functioneaza doar prin conexiune la net? Daca este asa mie personal mi se pare aberant, al naibii de aberant. Sunt utilizator de Iphone 5 si in paralel folosesc un Nokia ieftin, al naibii de ieftin, cu lanterna si radio… Radio care nu stiu cum sa va spun dar functioneaza fara internet, deoarece acest telefon despre care va vorbesc nici macar in visele lui cele mai frumoase nu a visat internet.

  13. Nu este un radio obisnuit ! E un post de radio in care melodiile sunt alese dupa gustul tau. Un radio personalizat

  14. @Junior – Din cauza ca se schimba Regiunea unui cont afecteaza efectuarea backup-ului, va sugerez sa schimbati regiunea initiala (adica romania) inainte de a efectua un backup, pentru ca backup-ul nu se efecteaza complect la aplicatile instalate initial.

  15. @zaone : nu am testat iRadio dar ai scris ca e similar cu Pandora si Spotify unde poti genera un post dupa o melodie care-ti place. Urmatoarele melodii sunt asemanatoare si ai posibilitatea sa indici daca-ti plac sau nu. Postul se reconfigureaza astfel dupa gustul tau.

  16. @Gabriel la mine nu merge. Dupa ce schimb pe NY si 10001 imi cere sa schimb codul postal, sa schimb nr de tel, sa schimb card si tot nu merge